Horváth Attila: Elnézést a szurkolóktól!

2018. március 10., szombat 20:40 | 9 hónapja 8 napja 17 órája 45 perce
A Ferencváros férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője, Horváth Attila sajnálja, hogy csak a Tatabánya tudta szórakoztatni szurkolóinkat.
Horváth Attila: Elnézést a szurkolóktól!

A kiesés elől menekülő együttesünk nyolcgólos (37-29) vereséget szenvedett a tabella harmadik helyén álló Tatabánya otthonában. A találkozó kiváló hangulatban zajlott, hiszen sok Fradi-szurkoló is elkísérte a csapatot, Horváth Attila először tőlük kért elnézést.

„Gratulálok a tatabányaiaknak, ők legalább elszórakoztatták a szép számú ferencvárosi közönséget, amelynek ezúttal is köszönjük, hogy elutazott ide. Mi ezzel a silány teljesítménnyel sajnos nem tudtunk örömet okozni nekik, amit nagyon sajnálok. Mindkét félidőre úgy jöttünk ki, ahogy egyetlen csapat ellen sem szabad, nemhogy a Tatabánya ellen, az elején zsinórban három hetest hagytunk ki, a kapusteljesítményünk nulla volt. Nagyon sok technikai és taktikai hibával játszottunk, de le fogjuk vonni a következtetéseket. A mérkőzés egyetlen pozitívuma, hogy saját nevelésű játékosunk, a 19 éves Cseh Adrián góllal mutatkozhatott be az NB I-ben.”

Matics Vladan, a Tatabánya vezetőedzője: „Hullámvölgyben voltunk az utóbbi időben, ezért elmentünk egy csapatépítésre. A közönség számára szórakoztató mérkőzés lehetett a sok gól miatt. Az első félidőben a védekezésünk katasztrófa volt, mutatja ezt a 18 kapott gól is, a másodikban sikerült javulnunk, akkor csak 11-et kaptunk, ez jelentős különbség. Sok sikert kívánok a Fradinak, szerintem nem lesz gondjuk a bennmaradással, ha úgy játszanak, ahogy az utóbbi időben.”


Vereségünk ellenére továbbra is a 11. helyen állunk, három pontra a kiesést jelentő 13. helytől. (Tabella itt).

Következő mérkőzésünket jövő szerdán 18.30-kor a MOL-Pick Szeged ellen játsszuk az Elek Gyula Arénában.