Jól debütált fiatal kapusunk

2018. január 12., péntek 20:35 | 1 éve 4 napja 23 órája 17 perce
Horváth Attila vezetőedző szerint csak a győzelemnek és a 17 éves Kovács Roland jó bemutatkozásának örülhetünk a dabasi mérkőzés után.
Jól debütált fiatal kapusunk

A Ferencváros férfi kézilabdacsapata a Ligakupa első fordulójában egygólos félidei hátrány után 30-26-ra verte idegenben a Dabast. A találkozó után vezetőedzők kritikusan értékelt.

„Ezen a meccsen csak az volt örömteli, hogy nyertünk, és az, hogy fiatal kapusunk jól teljesített – ezen kívül sok jó momentumunk nem volt. Lehet rosszul játszani a felkészülés ezen szakaszában, de ilyen lélektelenül nem. Mentségünkre legyen mondva, hogy nagyon nagy munkából, fáradtan jöttünk, de ugyanilyen fáradtak voltunk, amikor az egymás elleni játékban sokkal ütemesebben játszottunk edzéseken. Nem vagyok elégedett” – mondta Horváth Attila.

A mindössze 17 éves Kovács Roland végigvédte az első félidőt, és több védést is bemutatott. „Nagyon izgultam az első felnőtt mérkőzésem előtt, de mindenki nyugtatgatott a csapatból és a stábból, csak pozitív impulzust kaptam, és miután az első lövést megfogtam, utána felszabadultabban tudtam védeni. Nagyon örülök a győzelemnek.”

A dabasiak vezetőedzője, Tomori Győző nem volt letört a vereség után. „Gratulálok a ferencvárosiak fiatal kapusának, tényleg jól védett az első félidőben. Vállalható ez a szűk vereség, mert sok hiányzónk volt. A februári első bajnoki mérkőzésünkre remélem, hogy minden rendben lesz.”