Jótékonykodtak a kézisek

2017. december 14., csütörtök 9:25 | 10 hónapja 4 napja 8 órája 58 perce
Rászoruló gyerekeknek segített a Ferencváros férfi kézilabdacsapata egy kanapéval, játékokkal, televízióval és DVD-lejátszóval.
Jótékonykodtak a kézisek

Az NB I-es együttes a Ferencvárosi Szociális és Gyermekjóléti Intézmény Fehér Holló utcai otthonában járt, a FESZGYI célja és elsődleges feladata, hogy segítséget és támogatást nyújtson az ellátottak részére saját otthonukban és lakókörnyezetükben önálló életvitelük fenntartása, továbbá egészségi és mentális állapotukból, vagy más okból adódó problémáik megoldása érdekében.

„Megkeresett bennünket a Ferencváros, hogy mire lenne szükségünk – kezdte a Fehérholló utcai intézmény vezetője, Garancz Anasztázia. – Kérdeztem, hogy mit kérhetünk, mire azt a választ kaptam, hogy bármit. Ezen mi mindig meglepődünk, mert nem merünk nagy dolgokat kérni. Megkérdeztem, hogy esetleg egy kanapét kaphatnánk-e, majd nem sokkal később felhívtak, hogy szürke vagy bézs színűt kérünk-e. Ekkor már elkezdtem hinni abban, hogy meg is kaphatjuk, most pedig már rajta ülünk. Nagyon köszönjük a fantasztikus ajándékokat, sokat jelent ez az otthonunknak.”

A jótékonykodáson ott járt a FradiMédia is, a Fradi TV december 19-i adásában megnézhetik majd.

A szakosztály meghívta az otthon lakóit és vezetőit a Ferencváros következő hazai mérkőzésére, a szombati, Cegléd elleni bajnokira.

Fotógaléria a jótékonykodásról: