Kezdődik a bajnokság

2018. október 10., szerda 16:02 | 4 hónapja 5 napja 5 órája 59 perce
A Ferencváros férfi kézilabdacsapata az újonc Mezőkövesdet fogadja bajnoki mérkőzésen szombaton az Elek Gyula Arénában.
Kezdődik a bajnokság

Az eddigi négy meccsünkből csupán egyet nyertünk meg (itthon fektettük kétvállra az Egert), viszont a három vereséget a tavalyi ötödik Komló és a bronzérmes Tatabánya otthonában, valamint itthon a címvédő Szeged ellen szenvedtük el, ezeken a mérkőzéseken nem lett volna papírforma a pontszerzés. Ráadásul úgy, hogy irányítóink sérülés miatt kidőltek, ám a héten már Bozo Andjelic, Mikita Bence és Lukács Péter is a csapattal edzett. Hogy mennyire lehet őket terhelni, az csak a szombati mérkőzés előtt derül ki, de visszatérésük, főleg egyik legjobb játékosunk, Bozo csapatba kerülése nagy lökést adhat a társaknak is.

Ellenfelünk, a Mezőkövesd egy győzelemmel, egy döntetlennel és négy vereséggel, egy pont előnnyel előttünk áll a 11. helyen, ám mi két bajnokival kevesebbet játszottunk, így egy győzelemmel megelőzhetjük a kövesdieket. A legutóbbi fordulóban az Egert legyőző Mezőkövesd legeredményesebb játékosa Stanko Stankovic, a bosnyák jobbszélső hat bajnokin 26 gólt lőtt.

A bajnokság számunkra most kezdődik igazán, hiszen a következő fordulóban jönnek az olyan mérkőzések, amelyeken reális esélyünk lesz a győzelemre: szombaton fogadjuk a Mezőkövesdet, majd Vecsésre látogatunk, ezt követően játszunk a Gyöngyössel, a Dabassal és a Cegléddel.

Férfi kézilabda NB I:
Ferencváros-Mezőkövesd
szombat, 18.00
Jegyárak: 2.000 Ft – álló, 2.500 Ft – ülő
Online ide kattintva vásárolhatnak belépőt.