Kéziünnep a Népligetben

2018. szeptember 25., kedd 13:18 | 4 hónapja 23 napja 18 órája 4 perce
Sok sebből vérző férfi kézilabdacsapatunk a világsztárok sorát felvonultató, bajnoki címvédő MOL-Pick Szegedet fogadja szerdán az Elek Gyula Arénában az NB I-ben. A 18 órakor kezdődő mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti!
Kéziünnep a Népligetben

A szegedieket nem túlzás a világ egyik legjobb csapatának nevezni azok után, hogy a hétvégén a Bajnokok Ligájában legyőzték a tavalyi döntős francia Nantes együttesét, így két forduló után még hibátlanok a BL-ben. Horváth Attila vezetőedzőnek azonban nemcsak a komoly ellenfél miatt főhet a feje, hanem azért is, mert a Ferencváros tele van sérültekkel, konkrétan egyik irányítónk sem játszhat.

Egyik legjobbunk, Bozo Andjelic az idei NB I-es szezonban még nem lépett pályára, a hiánya sajnos meg is látszik a csapat teljesítményén. A közel egy év után sérüléséből visszatért Mikita Bence a múlt héten ugyancsak megsérült, valamint a szintén fiatal Kiss Bence sípcsontjából is letört egy darab, rá sem lehet még hosszú hetekig számítani.

Az ifi csapatból a rendkívül tehetséges, de még csak 16 éves Lukács Pétert vethetjük be irányító poszton, valamint az eredetileg szélső Kovacsics Pétert, aki a legutóbbi bajnokit szintén kihagyta sérülés miatt, de a héten már együtt edzett a csapattal. Illetve a háromátlövős játékot erőltethetjük még, viszont erősen kérdéses, hogy a hatalmas szegedi védőfal ellen ez milyen eredménnyel kecsegtethet.

Horváth Attila viszont ígéri, hogy nem feltartott kézzel megyünk ki a pályára. "Az esélytelenek nyugalmával játszhatunk, a Szeged ellen nem a két pont megszerzése a cél. Én mindig győzni szeretek, és azt biztosan tudom ígérni, hogy mindent meg fogunk tenni a pályán azért, hogy a közönség jól szórakozzon. Remélem, hogy minél többen kilátogatnak szerda este a Népligetbe, és biztatok mindenkit, hogy az előttünk rendezendő kerekesszékes bemutató meccsre is jöjjenek ki! Tartottam a válogatottnak több edzést, ültem a székben, és tudom, hogy milyen nehéz így játszani, igazi sportemberek, akik megérdemlik, hogy minél többen megnézzék őket" - nyilatkozta a Ferencváros vezetőedzője.

Részletek az Európa-bajnokságra készülő magyar kerekesszékes kézilabda-válogatott 16.30-kor kezdődő bemutató mérkőzéséről ide kattintva.

Férfi kézilabda NB I, 4. forduló:
Ferencváros - MOL-Pick Szeged
Elek Gyula Aréna, szerda, 18.00
Jegyek: 2.000 Ft - álló, 3.000 Ft - ülő - jegyvásárlásért kattintson ide!

A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti!