Kiváló debütálás

2018. október 29., hétfő 9:17 | 2 hónapja 18 napja 3 órája 24 perce
Magabiztos győzelmet aratott a több ferencvárosi kézilabdázóval felálló magyar fiú serdülő válogatott, amely ebben az összetételben most először lépett pályára.
Kiváló debütálás

Négy játékosunk, Lukács Péter, Ónodi Jánoskúti Máté, Karai Miklós és Imre Bence kapott meghívót a válogatottba, utóbbi sérülés miatt nem tudott a Vajdaságba, Magyarkanizsára tartani a csapattal a felkészülési tornára.

Az első mérkőzésen nagyon magabiztosan, 37-22-re győzött a magyar válogatott, amelynek csapatkapitánya Lukács Péter volt, Pepe négy gólt lőtt, Ónodi pedig hatot. A második mérkőzésen a házigazda Szerbia ellen végig vezettünk, de a hajrában a hazaiak fordítottak, és 23-22-re nyertek. Ónodi két gólt szerzett, Pepének migrénje volt, nagyon keveset játszott, de egy gólt így is lőtt.

A magyar serdülő válogatott november 9. és 11. között Kecskeméten az Olimpiai Reménységek versenyén Csehországgal és Szlovákiával játszik.

A hétvégén az ugyancsak több ferencvárosival felálló ifi válogatott Párizsban tornagyőzelmet aratott, erről bővebben itt írtunk:

Tornagyőztes ifik

Mindhárom mérkőzését megnyerve az élen végzett a magyar ifjúsági férfi kézilabda-válogatott a Párizsban rendezett felkészülési tornán.