Kiváló főpróba a bajnoki rajtra

2018. január 26., péntek 19:36 | 1 éve 24 napja 16 órája 21 perce
Horváth Attila szerint helyenként szemet gyönyörködtetően játszott a Ferencváros férfi kézilabdacsapata a junior válogatott ellen 34-31-re megnyert felkészülési mérkőzésen.
Kiváló főpróba a bajnoki rajtra

„Gratulálok a csapatnak. Amit kértem tőlük, azt nagyjából megcsinálták – kezdte a vezetőedző a Balatonbogláron aratott győzelem után. - Támadásban a gyors játék volt a cél, ami néha szemet gyönyörködtető volt, csak a befejezéssel akadtak néha problémáink. Az első félidőben szép lassan el tudtunk menni, azt történt, amit mi szerettünk volna, annak ellenére, hogy a védekezésbe a megbeszéltek ellenére becsúsztak olyan hibák, amiket el lehetett volna kerülni.”

Horváth Attila szerint a második félidőben egy kicsit bennmaradtunk az öltözőben, amikor ötgólos előnyünket gyorsan leadtuk, és a junior válogatott a vezetést is átvette. „De ott is voltak pozitív dolgok, például, hogy hátrányból is többször fel tudtunk állni, és a hajrában meg is tudtuk fordítani a mérkőzést. A visszarendeződéssel viszont nem voltam maradéktalanul elégedett, ezen dolgoznunk kell, de van még egy hetünk a bajnokság kezdetéig. Biztató volt a mai játék, és örülök, hogy úgy alakult a mérkőzés, hogy a fiataloknak is tudtunk játéklehetőséget adni.”

Új igazolásunk, Bozo Andjelic a mezőny egyik legjobbja volt öt góljával és hat gólpasszával, vezetőedzőnk elégedett volt a montenegrói válogatott irányítóval is: „Bozo játékával felgyorsult a támadásunk, kreatívabbak lettünk a kapu előtt, nagy erősségünk lehet a bennmaradásért folyó harcban. Bízom benne, hogy felépülnek a betegeink/sérültjeink, és a bajnokságot komplett csapattal tudjuk elkezdeni” – utalt arra, hogy nem játszott Balatonbogláron a kényszerpihenőn lévő Bakos György, Benmiloud Yassine, Benis Bence, Kocsi András és Nagy Máté sem.

Jövő szombaton Horváth Attila előző csapatával, a Budakalásszal játszunk idegenben az idei első NB I-es bajnokin.