Kulcsfontosságú csata jön

2017. november 24., péntek 12:11 | 10 hónapja 23 napja 15 órája 40 perce
A szezon egyik legfontosabb mérkőzése előtt áll a Ferencváros férfi kézilabdacsapata, amely az Orosházát fogadja szombaton az Elek Gyula Arénában.
Kulcsfontosságú csata jön

A vendégeknek csupán egy győzelemmel van többjük, mint nekünk, eddig otthon verték a Ceglédet (22-18) és a Csurgót (32-27). Utóbbi győzelmet az előző fordulóban aratták, előtte pedig Tatabányán csak két góllal kaptak ki (20-18), így elmondható, hogy jó formában érkeznek a Népligetbe. Idei legeredményesebb játékosuk a szerb Zoran Radojevic, a szerb balátlövő 10 mérkőzésen 36 gólt lőtt.

Ami bennünket illet, múlt hétvégén Csurgón rengeteg technikai hibát vétve kaptunk ki, szerdán azonban szinte végig vezetve szenvedtünk az utolsó percben egygólos vereséget a jóval esélyesebb Balatonfüredtől, így kiestünk a Magyar Kupában.

„A szerdai mérkőzés sebességét és felszabadult játékát kell átmentenünk szombatra, még akkor is, ha a Magyar Kupa és a bajnoki küzdelmek között óriási különbség van – kezdte Adorján Gábor vezetőedző. - Az Orosháza erősségét az mutatja meg igazán, hogy az elmúlt néhány fordulóban szoros mérkőzéseket játszott. Egy összeszokott csapat, hiszen alig volt változás a nyáron a keretében. Mindenképp szeretnénk pontjaik számát növelni, ehhez azonban nagyon nagy szükségünk lesz a szurkolóink buzdítására is. Aki kilátogat az Elek Gyula Arénába szombaton, az egészen biztosan egy remek csatát láthat majd.”

Férfi kézilabda NB I, 11. forduló:
Ferencváros-Orosháza
Elek Gyula Aréna, 17.00

Jegyárak:
1.000 Ft – álló
1.500 Ft – ülő

Szombaton 13 óráig online ide kattintva lehet belépőt venni, a mérkőzés napján pedig 15.30-kor nyit a csarnok jegypénztára.