Legyél a Fradi kézilabdázója!

2018. november 5., hétfő 15:12 | 2 hónapja 10 napja 22 órája
A Ferencváros férfi kézilabdacsapata kiválasztást tart november 24-én, szombaton az Elek Gyula Arénában.
Legyél a Fradi kézilabdázója!

A klub eltökélt célja, hogy nemcsak Budapest, hanem az egész ország legkiemelkedőbb utánpótlás bázisa legyen, ezért vár minden, 2003 és 2007 között született fiút, aki szeretne a Ferencvárosban kézilabdázni. A délelőtt 11 órakor kezdődő kiválasztáson a felnőtt csapat vezetőedzője, Horváth Attila mellett az ország egyik legjobb utánpótlás edzői karának minden tagja részt vesz, így többek között Kiss György, Kende Péter, Bari-Nagy Lajos, Elek Ábel, Márkus Béla és Mórocz Zsolt is felméri a gyerekek képességeit.

A Ferencváros utánpótlás fiú csapatai a bajnokságokban kiemelkedően szerepelnek, a különböző korosztályos válogatottakba nyolc játékost adnak. Továbbá a felnőtt NB I-ben tavaly és az idén messze a Fradiban mutatkozott be a legtöbb magyar játékos, konkrétan tizenegy kézilabdázó (Czabán Márton, Tass Barnabás, Kiss Bence, Cseh Adrián, Kovács Roland, Mikita Bence, Holdosi Bence, Merkovszki Pál, Lukács Péter, Prainer Viktor, Dósa Dénes Bálint) a Ferencváros mezében léphetett pályára először a felnőtt első osztályú bajnokságban.

A legtehetségesebb játékosok a felnőtt csapattal edzhetnek együtt, de a fiatalabb korosztály edzésein is tartanak egyéni képzést kézilabdázóink, így akár Schuch Timuzsintól vagy Ancsin Gábortól is tanulhatnak a gyerekek. Mindezt kiváló körülmények között, a felújított népligeti edzőkomplexumban, amely Magyarország egyik legkorszerűbb sporttelepe. A felvételt nyert gyerekek számára a klub tud kollégiumi szállást biztosítani.

A kiválasztásra jelentkezni utánpótlás és szakágvezetőnknél, Király Sándornál lehet a sandor.kiraly@fradi.hu e-mail címen. Az első 50 jelentkező egy felnőtt kísérővel kedvezményes áron tekintheti meg a kiválasztás után, 15.00-kor rendezendő Ferencváros-Cegléd felnőtt NB I-es bajnokit. A gyerekek ingyen, a kísérők 1000 forint ellenében nézhetik meg a mérkőzést.

A kiválasztás ideje: november 24., szombat, 11.00
A kiválasztás helye: Elek Gyula Aréna (Budapest, Kismartoni út 4.)
A jelentkezés határideje: november 22., csütörtök

Gyere el, bizonyíts, és legyél te is a Fradi-család tagja!

Mutatjuk, mi a Fradi-utánpótlás kiváló eredményeinek titka: