Magyar válogatott szélsőt igazoltunk

2019. február 1., péntek 13:43 | 18 napja 4 órája 18 perce
A Ferencváros kézilabdacsapata szerződtette Bohács Sándort, a Budakalász magyar válogatott balszélsőjét.
Magyar válogatott szélsőt igazoltunk

A 24 éves, rendkívül tehetséges játékos két évre írt alá, és a szezon végén csatlakozik a Fradihoz. Bohács amellett, hogy az NB I egyik leggyorsabb szélsője, a Budakalász legeredményesebb játékosa is: a házi góllövőlistát vezeti a 13 mérkőzésen szerzett 46 találattal, tavaly 25 bajnokin 59 gólt lőtt, jelenlegi vezetőedzőnk, Horváth Attila kezei alatt pedig, két éve 25 bajnokin 82 gólt szerzett a Budakalász színeiben. Az idén a decemberi FTC-Budakalász NB I-es találkozón hat, a két Ligakupa-meccsen pedig hét gólt lőtt a Ferencvárosnak.

„Mindig jól ment a Fradi ellen, legutóbb pedig kettőzött erővel játszottam, hogy bizonyítsak a Ferencváros vezetőinek – kezdte a válogatottban 2018 áprilisában bemutatkozott, azóta a keretben öt mérkőzésen helyet kapó szélső, aki a világbajnokságra azonban nem utazhatott el. – Sok játékossal játszottam már a Fradi jelenlegi keretéből, így nem lesz annyira idegen a közeg. Egyébként már 2016-ban is tárgyaltam az akkor még másodosztályú Ferencvárossal, akkor végül az NB I-es Budakalásszal sikerült megegyeznem, de most úgy éreztem, hogy a fejlődésem szempontjából váltanom kell. Úgy gondolom, hogy a Fradiban minden adott ahhoz, hogy kiteljesedjek, és az is sokat nyomott a latban, hogy a fiatal magyar játékosokkal itt komolyan számolnak.”

„Régóta terveink között szerepelt Bohács Sándor leigazolása, aki azóta a magyar válogatottban is bemutatkozhatott – kezdte Király Sándor szakosztályvezető. - Nem véletlenül szerettük volna már évekkel ezelőtt megszerezni, a tehetsége már akkor is nyilvánvaló volt. Az eddig is villámgyors szélsőjátékunk Bohács Sándor érkezésével, ha lehet, még tovább fog gyorsulni. Örülök, hogy egy újabb fiatal magyar válogatott játékosnak adhatunk lehetőséget a Ferencvárosban, hogy kibontakoztathassa karrierjét.”

Az FTC a télen kölcsönvette a Szeged 19 éves beállóját, Tóth Józsefet, valamint a napokban szerződést hosszabbított két kulcsjátékosával, a szlovák válogatott Marián Zernoviccsal és a montenegrói válogatott Bozo Andjeliccsel. A klub tovább dolgozik a jövő évi keret kialakításán, rövidesen újabb jó hírekkel jelentkezünk.

Instagramunkon látható Bohács néhány, a Ferencvárosnak lőtt gólja:
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A Ferencváros szerződtette Bohács Sándort, a Budakalász magyar válogatott balszélsőjét. A 24 éves, rendkívül tehetséges játékos két évre írt alá, és a szezon végén csatlakozik a Fradihoz. Bohács a Budakalász egyik legjobbja, a házi góllövőlistát vezeti a 13 mérkőzésen szerzett 46 találattal, tavaly 25 bajnokin 59 gólt lőtt, jelenlegi vezetőedzőnk, Horváth Attila kezei alatt pedig, két éve 25 bajnokin 82 gólt szerzett a Budakalász színeiben. Az idén a decemberi NB I-es találkozónkon hat, a két Ligakupa-meccsen pedig hét gólt lőtt a Ferencvárosnak. Bohács Sándor és Király Sándor szakosztályvezető nyilatkozata a Fradi.hu-n olvasható. @sasi_39 #kezilabda #ftc #ftcferfikezilabda #ftckezilabda #ftchandball #handballpassion #handballplayer #handball #hajrafradi #fradizmus #tippmix

FTC férfi kézilabda (@ftc_ferfi_kezilabda) által megosztott bejegyzés,