Menetelő fiatalok

2018. október 1., hétfő 13:43 | 4 hónapja 16 napja 18 órája 14 perce
Férfi ifjúsági csapatunk a korosztálya első osztályú bajnokságában és a felnőtt NB II-ben is győzni tudott a legutóbbi fordulóban – mindkétszer hazai pályán.
Menetelő fiatalok

Kiss György együttese előbb pénteken lépett pályára az ifi NB I-ben, és nagyon magabiztosan, 42-28-ra verte a Győrt, így három győzelemmel és egy vereséggel álll.

Másnap, szombaton a felnőtt NB II-ben a korábbi Fradi-edző, Adorján Gábor vezette TFSE volt az ellenfél, amely a második félidőben három góllal is elhúzott, a végjáték azonban nagyon kiélezettre sikerült. Az utolsó percben, döntetlennél egyik szélsőnk, Morvai Levente nullszögből elvállalt egy helyzetet, és belőtte, ezzel a góllal sikerült nyerni 29-28-ra. Legeredményesebb játékosunk Prainer Viktor volt hét góllal, de Bódy Botond is sokat hozzátett a kapuban a győzelemhez, csapatunk pedig három forduló után hibátlanul vezeti a tabellát.

„Az ifimeccs pénteken egyfajta kötelező győzelem volt – kezdte Kiss György vezetőedző. – A már sérült Kiss Bence mellett azon a mérkőzésen megsérült másik irányítóm, Lukács Pepe is, így nélkülük játszottunk a TF ellen, amely nagyon megerősödött az elmúlt időszakban. Főleg az edző személye látszódik a csapat összeszedett játékán, de fizikailag is jóval erősebbek voltak nálunk. Büszke vagyok a csapatomra, hogy ismét sikerült a sérülteket pótolni. Nagyon nehéz meccsek várnak ránk, hiszen az ifivel szerdán utazunk Veszprémbe, vasárnap pedig az NB II-ben ahhoz a Csömörhöz látogatunk, amelynek irányítója a volt ferencvárosi Bakos Gyuri.”

A serdülők is nagyon izgalmas mérkőzésen vannak túl, Kende Péter csapata 27-27-es döntetlent játszott a legutóbbi fordulóban hazai pályán a győriekkel.