Ne lógassuk a fejünket!

2017. november 23., csütörtök 8:45 | 10 hónapja 24 napja 17 órája 26 perce
Adorján Gábor vezetőedző szerint a Balatonfüred ellen 27-26-ra elveszített Magyar Kupa-mérkőzésre lehet alapozni a hétvégi bajnokin férfi kézilabdacsapatunknak.
Ne lógassuk a fejünket!

„A fáradtsági faktor közrejátszott, de ez várható volt, mert nagyon nehéz két héten vagyunk túl – kezdte Csoknyai István, a Balatonfüred vezetőedzője, utalva arra, hogy a csapat rövid időn belül játszott a Veszprémmel és a Szegeddel, múlt vasárnap pedig az EHF-kupában szerepelt Spanyolországban. – Erre a Magyar Kupa-mérkőzésre nem igazán tudtunk készülni. Mondtam a játékosaimnak az öltözőben, hogy egy ilyen kupameccsen nem számít, hogy a bajnokságban kinek van 16 és kinek 2 pontja, mert bármi előfordulhat, és ez be is bizonyosodott, mert a Fradi kiváló teljesítményt nyújtott, és nagyon megnehezítette a továbbjutásunkat. Gratulálok az ellenfélnek, és kívánom a Ferencvárosnak, hogy harcolja ki a bennmaradást az NB I-ben!”

Adorján Gábor, a Ferencváros vezetőedzője szerint annak ellenére örülni kell ennek az eredménynek, hogy a csapat a második félidőben három góllal is vezetett, és csak a hajrában fordított a jóval esélyesebb Balatonfüred. „Nem titok, hogy próbáltunk belekapaszkodni abba, amit Csoknyai István is mondott, hogy fáradtabbak voltak. Ami bennünket illet, az elmúlt mérkőzéseken elkövetett hibák száma megengedhetetlen az NB I-ben, ezt megbeszéltük, de a végén megint jött egy-két apró hiba, ami miatt nem sikerült a továbbjutás. A mérkőzés után az öltözőben volt egy-két ember, aki lógatta a fejét, de azt kértem tőlük, hogy ne tegyék ezt, mert ha ilyen sebességgel fogunk játszani szombaton, akkor bármi lehet azon a meccsen” – utalt a szakember arra, hogy a hétvégén a Népligetben a bennmaradás szempontjából kulcsfontosságú bajnokin fogadjuk az Orosházát.

A szombati találkozó 17 órakor kezdődik az Elek Gyula Arénában.