Négyes döntőben a Fradi

2018. május 30., szerda 14:09 | 6 hónapja 11 napja 2 órája 47 perce
Női serdülő csapatunk bronzérme és ifjúsági együttesünk ezüstérme után serdülő fiú csapatunk a hétvégén Dunaújvárosban teheti fel a koronát idény közbeni remek teljesítményére.
Négyes döntőben a Fradi

Kende Péter együttese 19 győzelemmel, 1 döntetlennel és 2 vereséggel megnyerte a Nyugati csoportot a Veszprém és a Nemzeti Kézilabda Akadémia előtt, így a Final Four elődöntőjében a Keleti csoport második helyezettjével, a Békéssel játszik szombaton, 13.00-kor. A másik ágon az Éles József vezette Veszprém a Keleti csoportban hatalmas fölénnyel diadalmaskodó, 22 forduló alatt 22 győzelmet számláló Szegeddel csap össze.

A bronzmérkőzés és a döntő vasárnap lesz 10.00, illetve 14.00-kor. A Dunaújvárosi Főiskola Csarnokban (Táncsics Mihály út 1/A) rendezendő eseményre, amely egyben az ifjúsági négyes döntő is lesz, a belépés ingyenes. Ez az utolsó lehetőség, hogy a Ferencváros kézilabda szakosztálya idén aranyérmet nyerjen egy bajnoki sorozatban, ráadásul úgy, hogy a szezonnak úgy indult neki Kende Péter csapata, hogy nem egy konkrét helyezést tűzött ki célul, hanem azt, hogy egyénileg és csapatként is minél többet fejlődjön az együttes.

Fiú serdülő négyes döntő, Dunaújváros:
szombat: Szeged-Veszprém 10.00, FTC-Békés 13.00
vasárnap: bronzmérkőzés 10.00, döntő 14.00