Nem elég küzdeni, nyerni kell

2017. december 7., csütörtök 12:50 | 10 hónapja 10 napja 14 órája
Sorsdöntő három mérkőzés előtt áll a Ferencváros férfi kézilabdacsapata az NB I-ben – ennek első állomásaként szombaton a Gyöngyös látogat az Elek Gyula Arénába.
Nem elég küzdeni, nyerni kell

Adorján Gábor együttese a januári szünet előtt decemberben megmérkőzik még itthon a Gyöngyössel és a Cegléddel, majd Vácra látogat – ezek azok a mérkőzések, amelyek a bennmaradás szempontjából kulcsfontosságúak lehetnek.

Egy esetleges szombati győzelemmel megelőzhettük volna a Gyöngyöst is, és elmozdulhattunk volna a kieső zónából, ám a gyöngyösiek hatalmas bravúrt végrehajtva szerdán hazai pályán 33-33-as döntetlent játszottak a MOL-Pick Szegeddel, ez előző fordulóban pedig megverték az Orosházát, így már hat pontjuk van a mi három pontunkkal szemben.

„Az majd kiderül szombaton, hogy milyen hatással lesz a gyöngyösiekre a szerdai meccsük. Nekünk mindenesetre nem ezzel kell foglalkoznunk, az idén már nem szabad hagyni, hogy bármelyik csapat akár egy pontot is elvigyen a Népligetből. Nincs kompromisszum, nem elég az, hogy jól küzdöttünk, nyerni kell” – mondta Benmiloud Yassine, csapatunk beállója.

Férfi kézilabda NB I, 13. forduló:
Ferencváros-Gyöngyös
Elek Gyula Aréna, szombat, 17.00

Jegyárak:
1.000 Ft – álló
1.500 Ft – ülő

Online ide kattintva lehet belépőt venni, a mérkőzés napján pedig 15.30-kor nyit a csarnok jegypénztára.