Nemzetközi tornát nyertünk

2019. január 7., hétfő 16:07 | 10 napja 12 órája 38 perce
Kiváló teljesítménnyel megnyerte a Hummel Kupát a Ferencváros U15-ös fiú kézilabdacsapata.
Nemzetközi tornát nyertünk

Kilenc nemzetből 16 együttes vett részt az Eperjesen rendezett felkészülési utánpótlástornán, amelyen Bari Nagy Lajos gárdája a csoportjában úgy végzett az első helyen, hogy előbb 17-9-re verte a lengyel Kielcét, majd 24-9-re az ugyancsak lengyel Legnicát és 17-6-ra a horvát Borovót.

A nyolc között 19-9-re a szlovák Tatran Presov 2005-ös, az elődöntőben pedig a Tatran 2004-es együttesét is legyőzte (19-9-re és 12-11-re). A fináléban a másik magyar csapat, a PLER volt az ellenfél, és végül 15-14-re nyertünk.

A PLER elleni döntő második félideje:

A torna legjobb játékosa a ferencvárosi Siklós-Szondi Bence lett.

„Nagyon elégedett vagyok a fiúkkal, annyira kiemelkedően játszottak, hogy a helyiek el is kérték az igazolásukat, hogy megnézzék, valóban ebbe a korosztályba tartoznak-e. Egyébként ezek a felkészülési mérkőzések csak részállomások, a végső célunk a bajnokságban való jó szereplés, ezt a célt pedig ez a gtorna tökéletesen szolgálta” - mondta Bari Nagy Lajos vezetőedző, akinek csapata hibátlan teljesítménnyel, 12 győzelemmel vezeti a magyar bajnokságot is.

A díjátadó:

Ugyanezen a tornán Pádár Ildikó 2005-ös lánycsapata szintén egészen a döntőig menetelt, ott azonban egy góllal kikapott, így ezüstérmes lett. Gratulálunk nekik is! A lányok tornájáról részleteket itt olvashat.