Őrült hajtás - kétnaponta játszunk

2018. december 4., kedd 8:59 | 2 hónapja 12 napja 55 perce
Hat nap alatt három, tíz nap alatt négy tétmérkőzést játszik a Ferencváros férfi kézilabdacsapata, ezért muszáj lesz súlyoznia Horváth Attila vezetőedzőnek.
Őrült hajtás - kétnaponta játszunk

Csapatunk a bajnokságban csütörtökön a kiváló formába lendült, a múlt héten a Bajnokok Ligája-címvédő Montpellier-t is legyőző Telekom Veszprémhez látogat. A pénteki pihenőnap után csupán egy napot tudnak készülni Schuch Timuzsinék a vasárnapi, Budakalász elleni hazai bajnokira, majd a hétfői pihenőnap után, felkészülés nélkül utaznak a távoli Komlóra, a Magyar Kupa nyolcaddöntőjére.

A múlt hétvégén, Csurgón is bebizonyosodott, hogy még nem elég hosszú és erős a keretünk ahhoz, hogy a legjobbak ellen rangadókat nyerjünk, ezért súlyozni kell a következő három mérkőzés között is. A Veszprém (NB I - idegenben), Budakalász (NB I - otthon), Komló (Magyar Kupa - idegenben) hármasból a Budakalász elleni találkozón van a legnagyobb esélyünk, és a bajnokságban rendkívül fontos minden egyes megszerzett pont, így a vasárnapi mérkőzés élvez prioritást ez alatt a sűrű hat nap alatt.

Ahogy Horváth Attila fogalmazott, a Veszprém és a Komló elleni meccsbe is „beleállunk”, de ott az eredmény alakulásától függően fogja forgatni a csapatát, és pihentetni legjobbjait.

A hatnapos meccsdömping után sincs megállás, hiszen a komlói túra után négy nappal, szombaton Balatonfüreden lépünk pályára bajnoki mérkőzésen, amely szintén rendkívül fontos csata lesz, ha el akarjuk érni célunkat, és az első hatban szeretnénk végezni a szezon végén.

Decemberi programunk megtalálható Instagramunkon:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Őrült hajtás vár ránk - hat nap alatt három, tíz nap alatt négy tétmérkőzést játszunk, ezért muszáj lesz súlyoznia Horváth Attila vezetőedzőnek. Csapatunk a bajnokságban csütörtökön a kiváló formába lendült, a múlt héten a Bajnokok Ligája-címvédő Montpellier-t is legyőző Telekom Veszprémhez látogat. A pénteki pihenőnap után csupán egy napot tudnak készülni Schuch Timuzsinék a vasárnapi, Budakalász elleni hazai bajnokira, majd a hétfői pihenőnap után, felkészülés nélkül utaznak a távoli Komlóra, a Magyar Kupa nyolcaddöntőjére. A múlt hétvégén, Csurgón is bebizonyosodott, hogy még nem elég hosszú és erős a keretünk ahhoz, hogy a legjobbak ellen rangadókat nyerjünk, ezért súlyozni kell a következő három mérkőzés között is. A Veszprém (NB I - idegenben), Budakalász (NB I - otthon), Komló (Magyar Kupa - idegenben) hármasból a Budakalász elleni találkozón van a legnagyobb esélyünk, és a bajnokságban rendkívül fontos minden egyes megszerzett pont, így a vasárnapi mérkőzés élvez prioritást ez alatt a sűrű hat nap alatt. Ahogy Horváth Attila fogalmazott, a Veszprém és a Komló elleni meccsbe is „beleállunk”, de ott az eredmény alakulásától függően fogja forgatni a csapatát, és pihentetni legjobbjait. A hatnapos meccsdömping után sincs megállás, hiszen a komlói túra után négy nappal, szombaton Balatonfüreden lépünk pályára bajnoki mérkőzésen, amely szintén rendkívül fontos csata lesz, ha el akarjuk érni célunkat, és az első hatban szeretnénk végezni a szezon végén. #kezilabda #ftc #ftcferfikezilabda #ftckezilabda #ftchandball #handballpassion #handballplayer #handball #hajrafradi #fradizmus #tippmix

FTC férfi kézilabda (@ftc_ferfi_kezilabda) által megosztott bejegyzés,