Példás akarással nyertünk

2017. december 17., vasárnap 9:44 | 1 éve 1 hónapja 11 órája 25 perce
A Cegléd ellen a kispadon győzelemmel debütáló Horváth Attila szerint sikerült levenni a terhet a játékosok válláról, ezért is nyertek szombaton.
Példás akarással nyertünk

„Ezt a mérkőzést már hétköznap megnyertük, olyan jól dolgoztak a srácok – kezdte a Ferencváros férfi kézilabdacsapatának hétfőn kinevezett trénere. - Amit mondtam, azt megfogadták, plusz öröm csak, hogy ezzel nyerni is tudtunk. Próbáltam levenni a vállukról a terhet, hogy muszáj győzni, szerintem sikerült. A gyengébb kezdés után kézben tartottuk a meccset, úgyhogy gratulálok a Ferencvárosnak - amely most már a saját csapatom - hogy így tudott küzdeni, és példás akarással megnyerte a találkozót."

„Nagyon csalódott vagyok, ennél tisztességesebb mérkőzése számítottam, mármint a tisztességest természetesen a mi teljesítményünkre értem – mondta Nagy Károly, a ceglédiek vezetőedzője, aki eddig edzőként még soha nem tudott nyerni Horváth Attila ellen. - Jó pár játékosom el volt szállva, nem tudom, miért nem küzdött. Buta gólokat kaptunk, ott volt a lehetőség a kezünkben, de nem tudtunk élni vele. Nem voltunk csapat, a játékunk katasztrofális volt. A legendásan jó védekezésünk is olyan volt, mint egy átjáróház. Nem számítottam arra, hogy ilyen mélyre tudunk süllyedni.”

A Ferencváros 23-21-re győzött a Népligetben a Cegléd ellen, ezzel megszerezte második sikerét a bajnokságban, szeptember 16-án tudtunk legutóbb nyerni, akkor a Vácot vertük, amelyhez szerdán látogatunk. Az idén most kaptuk a legkevesebb gólt egy bajnokin, most először vezettünk három és négy góllal is, és most először fordult elő az is, hogy egy játékos hat gólnál többet dobjon nálunk, Pálos Gábor tíz találattal igazi vezéregyéniség volt. Ő így nyilatkozott a mérkőzés után: