Pepe az év serdülő játékosa

2019. január 8., kedd 13:58 | 9 napja 13 órája 59 perce
A Magyar Kézilabda-szövetség elnöksége Lukács Pétert választotta az elmúlt év legjobb serdülő korú fiú játékosának.
Pepe az év serdülő játékosa

A még mindig csak 16 éves Pepe amellett, hogy a magyar serdülő válogatott csapatkapitánya, a Ferencváros NB I-es ifi csapatának, valamint az NB II-ben listavezető felnőtt együttesnek is az elsőszámú irányítója. Továbbá Horváth Attila, a felnőtt NB I-es gárda vezetőedzője is rendre számít rá, nemcsak az edzéseken, hanem a mérkőzéseken is - 16 évesen több gólt is szerzett már az idén az első osztályban.

„Nagyon büszkék vagyunk rá – kezdte Király Sándor férfi szakág- és utánpótlásvezető. - Olyan tulajdonságok ötvöződnek benne, amelyek csak nagyon kevesekben, a nyilvánvaló tehetsége mellett céltudatos, alázatos és szorgalmas is. Ezeket a tulajdonságait kell megőriznie ahhoz, hogy egyszer nagy játékos váljon belőle. Nagyon büszkék vagyunk arra is, hogy rajta kívül is sok kiemelkedően tehetséges kézilabdázó játszik a Ferencvárosban, ez pedig az utánpótlásedzőink kiváló munkáját dicséri.”

Pepe a Szegednek lőtte az első NB I-es gólját:

A nőknél több kategóriában is ferencvárosi játékost választottak az év legjobbjának, a felnőtteknél Kovacsics Anikó, a junioroknál Háfra Noémi, a legjobb védő pedig Mészáros Rea lett. Gratulálunk minden fradista kézilabdázónak!

Kövess bennünket Instagramon is:
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A Magyar Kézilabda-szövetség elnöksége Lukács Pétert választotta az elmúlt év legjobb serdülő korú fiú játékosának. A még mindig csak 16 éves Pepe amellett, hogy a magyar serdülő válogatott csapatkapitánya, a Ferencváros NB I-es ifi csapatának, valamint az NB II-ben listavezető felnőtt együttesnek is az elsőszámú irányítója. Továbbá Horváth Attila, a felnőtt NB I-es gárda vezetőedzője is rendre számít rá, nemcsak az edzéseken, hanem a mérkőzéseken is - 16 évesen több gólt is szerzett már az idén az első osztályban. „Nagyon büszkék vagyunk rá – kezdte Király Sándor férfi szakág- és utánpótlásvezető. - Olyan tulajdonságok ötvöződnek benne, amelyek csak nagyon kevesekben, a nyilvánvaló tehetsége mellett céltudatos, alázatos és szorgalmas is. Ezeket a tulajdonságait kell megőriznie ahhoz, hogy egyszer nagy játékos váljon belőle. Nagyon büszkék vagyunk arra is, hogy rajta kívül is sok kiemelkedően tehetséges kézilabdázó játszik a Ferencvárosban, ez pedig az utánpótlásedzőink kiváló munkáját dicséri.” A nőknél több kategóriában is ferencvárosi játékost választottak az év legjobbjának, a felnőtteknél Kovacsics Anikó, a junioroknál Háfra Noémi, a legjobb védő pedig Mészáros Rea lett. Gratulálunk minden fradista kézilabdázónak! @handball_pepe27 #kezilabda #ftc #ftcferfikezilabda #ftckezilabda #ftchandball #handballpassion #handballplayer #handball #hajrafradi #fradizmus

FTC férfi kézilabda (@ftc_ferfi_kezilabda) által megosztott bejegyzés,