Pikáns mérkőzés lesz

2018. február 2., péntek 12:11 | 1 éve 18 napja 12 perce
Bár Horváth Attila szerint a Budakalász elleni szombati idegenbeli bajnoki ugyanolyan találkozó lesz, mint a többi, de mégis pikáns találkozó elé néz a Ferencváros férfi kézilabdacsapata.
Pikáns mérkőzés lesz

Vezetőedzőnket ugyanis pont a szombati ellenféltől menesztették idén, mielőtt a Fradihoz szerződött volna. „Ugyanolyan mérkőzés lesz, mint a többi, talán annyi különbséggel, hogy többen szeretnek majd a csarnokban, mint máshol szoktak. Persze mindenképp bizonyítani szeretnék, de nem minden áron” – mondta Horváth Attila.

Vezetőedzőnk jól ismeri a Budakalászt, de a kalásziak is tudják, hogy milyen stílusban játszik Horváth Attila csapata, kérdés, hogy ez kinek lehet előny a hétvégi bajnokin. „Nekem lehet előny, de csak akkor, ha meg tudjuk csinálni a pályán azt, amit kérek. Ha ez nem sikerül, akkor semmit nem jelent, hogy ismerem a Budakalászt.”

A mérkőzésnek egyértelműen a hazai együttes az esélyese, hiszen egyrészt tavaly a negyedik, európai kupaindulást jelentő helyen végzett a bajnokságban (Horváth Attila irányításával), másrészt jelenleg is a hatodik helyen áll a tabellán – míg mi a 12. pozíciót foglaljuk el. Viszont a kalásziak az egész mezőnyben a legtöbb gólt kapták az idén, igaz, a Veszprém és a Szeged mögött a legtöbbet is dobták.

„Ha kellőképpen kipihenjük az alapozás fáradalmait, akkor akár meglepetést is okozhatunk. A héten elvégeztük azt a munkát, ami elég lehet a győzelemhez, de ha ez csak arra lesz elég, hogy egy jót játszunk, azzal is elégedett leszek” – mondta vezetőedzőnk, akinek kinevezése óta a bajnokságban decemberben két mérkőzésen két győzelmet arattunk.

Csapatunkból Benis Bence sérülés miatt biztosan nem lép pályára, Grebenár Gábor játéka pedig kérdéses.

Férfi kézilabda NB I, 16. forduló:
CYEB Budakalász-Ferencváros
szombat, 18.00
vezeti: Nagy, Túróczy