Pozitívumokat gyűjtöttünk

2017. október 10., kedd 21:15 | 9 hónapja 5 napja 21 órája 7 perce
A 19 gólos vereség ellenére rendkívül hasznos volt férfi kézilabdacsapatunk veszprémi kirándulása. Nyilatkozatok.
Pozitívumokat gyűjtöttünk

A Ferencváros az NB I 5. fordulójában 39-20-ra kikapott a Telekom Veszprém otthonában úgy, hogy legeredményesebb játékosunk, Nagy Máté, valamint az egyik vezéregyéniség, Grebenár Gábor sem játszhatott. Tuba Kovács Ervin és Pál Gergely sem tudta vállalni a játékot sérülés miatt, míg Bali Richárdnak a mérkőzést megelőző este begyulladt a bölcsességfoga, de balátlövőnk így is pályára lépett az impozáns Veszprém Arénában.

„Gratulálok a Veszprémnek a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában elért eredményeihez – kezdte Adorján Gábor vezetőedzőnk. - Azt tudjuk, hogy a két csapat nem egy súlycsoport, és nem panaszként mondom, de sok a sérült és beteg játékosom. Ráadásul úgy jöttünk ide, hogy jelenleg egy kisebb átalakuláson megyünk keresztül, és az volt a célunk, hogy apró pici pozitívumokat szerezzünk a meccsen. Ez sikerült is, amiért jöttünk, az elértük.”

Leggólerősebb játékosunk Marczinkó Máté volt, jobbátlövőnk mind az öt találatát a második félidőben szerezte. „Mindig különleges élmény, amikor a bajnokság legjobbjával küzdhetünk. Sokat elárul a játékunkról, hogy a múlt héten a Dabasnak 22 gólt tudtunk dobni, ma pedig a Veszprémnek 20-at. Ezt a küzdeni tudást és felszabadult játékot kell továbbvinnünk a bajnokság további szakaszára.”

#ftcferfikezilabda #ftckezilabda #hajrafradi #fradi #kezilabda #fradi #ftc #telekomveszprem #veszpremkc

FTC férfi kézilabda (@ftc_ferfi_kezilabda) által megosztott bejegyzés,

Ljubomir Vranjes, a veszprémiek vezetőedzője elégedett volt csapatával. „Tíz percet leszámítva jól teljesítettünk. Fegyelmezettek voltunk, fókuszáltak a játékosaim, ez annak fényében nagyon nagy dolog, hogy két napja egy nagyon komoly BL-meccset játszottunk.”

A Veszprém jobbszélsője, Gasper Marguc volt a mezőny legeredményesebb játékosa nyolc góllal. „Különböző feladatokat kaptunk a mérkőzés előtt az edzőnktől, azokat végre is hajtottuk. A második félidőt lassan kezdtük, de utána gyorsan felébredtünk.”

A Ferencváros vasárnap a másik magyar BL-csapat otthonában, Szegeden folytatja a bajnokságot.

#ftcferfikezilabda #ftckezilabda #kezilabda #handballpassion #handballplayer #handball #telekomveszprem #veszpremhandball #fradi

FTC férfi kézilabda (@ftc_ferfi_kezilabda) által megosztott bejegyzés,