Sok sebből vérzünk

2018. szeptember 12., szerda 12:21 | 4 hónapja 4 napja 21 perce
Komoly sérüléshullám sújtja a Ferencváros férfi kézilabdacsapatát a tavalyi bronzérmes Tatabánya elleni pénteki bajnoki előtt.
Sok sebből vérzünk

Egyik legjobb játékosunk, Bozo Andjelic hiánya már a Komló elleni mérkőzésen is meglátszott, irányítónk sérülése komolyabb, így a Tatabánya ellen sem játszhat. Másik irányítónk, a fiatal Kiss Bence Komlón szintén súlyosabb sérülést szenvedett, letört egy darab a sípcsontjából, így hosszabb időre kidőlt.

Az eredetileg szélső, de irányító poszton Komlón is sokat játszó Kovacsics Petya talpsérüléssel bajlódik, így jelenleg egy egészséges irányítónk van Mikita Bence személyében - a 20 éves játékos viszont közel egy év kihagyás után tért vissza, és messze van még a csúcsformától.

Átlövőben Bali Ricsi is térdsérüléssel bajlódik, ő sem biztos, hogy tudja vállalni a játékot, Horváth Attila az ifi csapatból hívott fel játékosokat, hogy pótolni tudják a sérülteket.

Nem jó előjelekkel utazunk tehát Tatabányára, ahol felkészülési mérkőzésen teljes csapattal kiállva nyerni tudtunk. Most 120 százalékos teljesítmény kell mindenkitől, hogy pontot tudjunk szerezni a tavalyi bronzérmes otthonában. Főleg úgy, hogy a Tatabánya a Balatonfüred legyőzése után csupán döntetlent játszott Egerben, így égető szüksége van a pontokra. Ha azonban a védelmünk ugyanolyan jól működik majd, mint a felkészülési időszakban és az első kettő bajnokin, támadásban pedig nem hagyjuk ki a ziccereket, mint Komlón, akkor csapatként küzdve lehet esélyünk Tatabányán is.

Férfi kézilabda NB I, 3. forduló:
Tatabánya-Ferencváros
Földi Imre Sportcsarnok, péntek, 18.00

Kövess bennünket Instagramon is: