Szombaton a Komló ellen javíthatunk

2019. február 8., péntek 12:09 | 11 napja 5 órája 25 perce
Két csalódott csapat csap össze szombaton az Elek Gyula Arénában, ahol a Ferencváros a Komlót fogadja a férfi kézilabda NB I 15. fordulójában.
Szombaton a Komló ellen javíthatunk

Egyik együttes sem kezdte jól a 2019-es évet a bajnokságban, hiszen a Komló hazai pályán kapott ki egy góllal a Gyöngyöstől, a sérülés és betegség miatt rengeteg játékosát nélkülöző Fradi pedig hiába vezetett a második félidőben néggyel is Egerben, végül egy szörnyű végjátékban kétgólos vereséget szenvedett.

Horváth Attila, a ferencvárosiak vezetőedzője továbbra sem számíthat két legjobb beállójára és a védekezés alappillérére, Debreczeni Dávidra és Pordán Bálintra, sérülés miatt ők még hetekig nem játszhatnak, akárcsak Kovacsics Péter. Visszatér viszont sérüléséből Mikita Bence és meggyógyult betegségéből Bujdosó Bendegúz is.

Az őszi mérkőzésen nagyon sima, 23-18-as vereséget szenvedtünk Komlón, tehát van miért visszavágni a vendégeknek, akik jelenleg 15 ponttal a hetedik helyen állnak a tabellán a 14 pontos Ferencváros előtt, így egy hazai győzelem esetén megelőznénk a Komlót.

Férfi kézilabda NB I, 15. forduló:
Ferencváros-Komló
Elek Gyula Aréna, szombat, 18.00
Jegyárak: 1.000 Ft (álló), 1.500 Ft (ülő)

Kövess bennünket Instagramon is: