Új utat kezdtünk el járni

2018. január 15., hétfő 12:57 | 1 éve 1 hónapja 2 napja 18 órája 24 perce
A Dabason aratott győzelem után a Szigetszentmiklóst fogadja a Ferencváros férfi kézilabdacsapata kedden 19 órakor a Ligakupában. A szurkolóknak a belépés ingyenes.
Új utat kezdtünk el járni

Kapusunk, Marián Zernovic még a szlovák válogatottnál szerepel, Nagy Máté megsérült a dabasi találkozón, ők biztosan nem játszanak a Szigetszentmiklós ellen, Bakos György játéka is kérdéses combsérülés miatt, Rédai Krisztián viszont visszatért a B-válogatottból, így ő ismét pályára léphet.

A keddi ellenfél, a Szigetszentmiklós a másodosztály Nyugati csoportjában a negyedik helyen áll, a Ligakupában pedig eddig egy mérkőzést játszott, akkor 35-27-re kikapott Dabason.

Bujdosó Bendegúz szerint nem fognak megremegni a kezek, és megverjük az alacsonyabb osztályú riválist. „Új utat kezdtünk el járni az új vezetőedzővel, mind támadásban, mind védekezésben, új rendszerrel ismerkedünk, ezért ezek a meccsek jól szolgálják a felkészülést. A Szigetszentmiklósnak nem lesz vesztenivalója, biztosan felszívja magát, de nekünk Ferencvárosként nyernünk kell, és győzni fogunk” – nyilatkozta jobbszélsőnk.

Ligakupa, B csoport, 2. forduló:
Ferencváros-Szigetszentmiklós
Elek Gyula Aréna, kedd, 19.00
A belépés ingyenes!