Újabb irányítónk sérült meg

2018. október 1., hétfő 14:41 | 4 hónapja 16 napja 16 órája 56 perce
Elképesztő pechszériában van a Ferencváros férfi kézilabdacsapata, amelynek negyedik irányítója, Lukács Péter is megsérült.
Újabb irányítónk sérült meg

Úgy indultunk neki a szezonnak, hogy Bozo Andjelic (felső képünkön) lesz az első számú irányítónk, aki mögött a közel egy év kihagyás után visszatérő, 20 éves Mikita Bence felépítheti magát, és ismét játékba lendülhet. Ehhez képest a kiváló formába került montenegrói irányítónkat az utolsó felkészülési mérkőzésen a gyöngyösiek durván lerántották, beszakadt egy ín a lábában, így a bajnokságban még nem lépett pályára, és nem tudni, hogy mikor láthatjuk ismét játszani egyik legjobbunkat.

Ezután megsérült harmadik számú irányítónk, Kiss Bence is, akinek letört a sípcsontjából egy darab, ő is hónapokra kidőlt, majd Mikita Bence is combsérülést szenvedett, így az eredetileg szélső Kovacsics Péter és a mindössze 16 éves Lukács Péter irányított a Szeged ellen. Utóbbi játékos nagyszerűen szállt be a címvédő ellen (részletek itt), de két nappal később, a Győr elleni ifi bajnokin bokasérülést szenvedett. Nem tudni, hogy pontosan mennyit kell kihagynia, de az biztos, hogy nem utazhat kedden Balatonfüredre, az első Ligakupa-mérkőzésre.

Horváth Attila vezetőedző főleg azoknak ad majd bizonyítási lehetőséget, akik eddig kevesebbet játszottak, és az új szabályok miatt sem lesz egyszerű dolgunk Csoknyai István csapata ellen. Ugyanis mindkét kapusunk légiós, és az idén már egyetlen külföldi játékos sem léphet pályára a sorozatban, így várhatón a 18 éves Merkovszki Pál kezd majd a kapunkban. Mijatovic és Zernovic mellett nem játszhat grúz átlövőnk, Orjonikidze sem.

Ligakupa, D csoport, 1. forduló:
Balatonfüred-Ferencváros
Balatonfüred, kedd, 18.00