Válogatott irányítót igazoltunk

2018. január 24., szerda 15:35 | 1 éve 24 napja 15 órája 48 perce
A Ferencváros férfi kézilabdacsapata fél plusz egy évre szerződtette a montenegrói válogatott Bozo Andjelicet. VIDEÓ!
Válogatott irányítót igazoltunk

A 25 éves irányító a macedón Metalurg Szkopjétól érkezett a Népligetbe, de 2015 és 2017 között két évet játszott Cegléden, így nem lesz neki ismeretlen a magyar közeg. A több mint 30-szoros válogatott Andjelic megjárta az Európa-bajnokságot is, a montenegrói csapat mindhárom mérkőzésén pályára lépett, ezeken öt gólt lőtt.

„Nagyon örülök az érkezésének, már tavaly is szerettük volna leigazolni. Hiányposztra érkezett, sokat várunk tőle, de biztos vagyok benne, hogy nagy erőssége lesz a Ferencvárosnak a bennmaradásért zajló harcban” – mondta Király Sándor szakosztályvezető utalva arra, hogy Mikita Bence térdműtéte miatt az idén már nem játszhat, így egyedül Bakos György a klasszikus irányító a keretben.

„Boldog vagyok, hogy ide igazoltam – kezdte a 186 centi magas, 92 kilós Andjelic. - Nagyon jók az első benyomásaim, mindenkinek remek hozzáállása van, tetszik a csarnok is, nem számítottam ilyen fogadtatásra. A ceglédi időszakból ismerek néhány ferencvárosi játékost. Azért jöttem ide, hogy kiharcoljuk a bennmaradást. Mindent meg fogok tenni ezért, és biztos vagyok benne, hogy sikerülni is fog.”

Marián Zernovic után Bozo Andjelic csupán a második légiós a keretben.

Ha a hivatalos papírokat sikerül addig elintézni, akkor a montenegrói játékos már a junior válogatott elleni pénteki felkészülési mérkőzésen pályára léphet.

A FradiMédia is ott járt Andjelic érkezésénél:
Galéria Andjelic érkezéséről: