Védés nélkül nem megy

2018. február 3., szombat 20:48 | 1 éve 14 napja 9 órája 52 perce
Mindkét vezetőedző szerint a kapusteljesítmény volt az egyik döntő a Budakalász-Ferencváros (39-33) férfi kézilabda bajnokin.
Védés nélkül nem megy

„Gratulálok a Budakalásznak, jól játszott, ugyanakkor ezt magunkról nem mondhatom el – kezdte Horváth Attila, aki pont a szombati ellenféltől érkezett a Ferencvároshoz. - Amire felhívtam a figyelmet a mérkőzés előtt, azokból mindből gólokat kaptunk, fej nélkül pedig nem lehet kézilabdázni. Ha közel 40 gólt kapott egy csapat, akkor ott valami nem működött, és kapusteljesítmény nélkül sem lehet meccset nyerni. Ugyanakkor nekünk nem Budakalászon kell nyernünk, de azért jól lett volna szorosabb mérkőzést játszani.”

Forgács Gyula, a Budakalász vezetőedzője a magabiztos győzelem ellenére dicsérte csapatunkat, leszámítva a kapusokat. „Egy jó csatát vívtunk, jól lőttünk, de nem volt nehéz dolgunk, mert ami kapura ment, az gól lett, nem ütköztünk ellenállásba. Mindig sok gót lövünk, de azért nem ennyit. Azt látni kell, hogy ez a Fradi már nem az az őszi Fradi, hanem egy rettentően kellemetlen ellenfél. Folyamatosan tűzben kellett maradnunk ellenük, és hullámvölgy nélkül kellett játszanunk, mert három-négy gólról ez a Ferencváros bármikor képes fordítani. Sok sikert kívánok a Fradinak a bajnokságban!”

Következő mérkőzésünket pénteken hazai pályán az Egerrel játsszuk.