Jegyek, bérletek

2015. július 10., péntek 14:44 | 3 éve 7 hónapja 5 napja 19 órája 42 perce
Jegy- és bérletinformáció a magyar bajnoki és kupamérkőzésekre.

BÉRLETÁRUSÍTÁS, NB I, 2017/2018

Az Elek Gyula Arénában 2017. augusztus 28-tól a megjelölt pénztári időpontokban vagy a mérkőzések előtt megvásárolhatóak a 2017/2018-as idényre szóló bérletek, amelyek férfi kézilabdacsapatunk NB I-es bajnoki, valamint az esetleges hazai rendezésű Magyar Kupa-mérkőzéseire érvényesek.

A BÉRLETEK ÁRA

Ülő bérlet: 20.000 Ft
Álló bérlet: 14.000 Ft

A 2017/2018-as idényben hazánkban egyedülálló módon a Ferencvárosi Torna Club mindkét felnőtt kézilabdacsapata az élvonalban kezdi meg a szereplést, ezért az új idényben lehetőség nyílik kombinált, vagyis a női és a férfi együttes meccseire egyaránt érvényes bérlet kiváltására is.

Kombinált ülő bérlet: 30.000 Ft
Kombinált álló bérlet: 22.000 Ft.

A bérletvásárlás helyszíne: Elek Gyula Aréna, 1101 Budapest, Kőbányai út 47/A.

BÉRLETMEGÚJÍTÁS

A bérletek és jegyek helyszínen való vásárlásakor kizárólag készpénzes fizetésre van mód. Utalvánnyal történő vásárlás is lehetséges, de szakosztályunk csak a papír alapú (!) Erzsébet utalványt, a Sodexo Hajrá/Kultúra, és az Edenred Sport/Kultúra utalványt fogadja el.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Az online jegyvásárláshoz kérjük kattintson az alábbi linkre: online jegyvásárlás itt.

Az online jegyértékesítés négy órával a mérkőzés kezdete előtt zárul teljes mértékben, de aki a pénztárban kívánja átvenni-nyomtatni az online vásárolt jegyét, annak legkésőbb 12 órával a mérkőzés kezdete előtt kell végrehajtania a tranzakciót. Online jegyet vásárolni csak a hazai mérkőzésekre lehet. A regisztrációval, a vásárlás további fontos részleteivel és annak feltételeivel kapcsolatos pontos leírást szintén az említett oldalon találhatnak.

A hazai mérkőzésekre a jegyeket a találkozó napján is meg lehet vásárolni, a csarnok pénztára a kezdés előtt másfél órával nyit.
__________________________________________________________________________________

VÁSÁROLJON ÉLETRE SZÓLÓ ÉLMÉNYT SZERETTEINEK

A szeptember első hétvégéjén elkezdődő kézilabda idényben szurkolóink valamennyi mérkőzésünkre (férfi és női egyaránt) megvásárolhatják a kezdődobás elvégzésének lehetőségét, és ezzel önmaguknak, vagy szerettüknek életre szóló élményt szerezhetnek, hiszen aki a pálya közepére sétál, az néhány másodperc erejéig a Ferencváros sportolójának érezheti magát. A kezdődobáshoz az adott meccsre kettő darab VIP belépő, továbbá egy emlékplakett is jár. A kezdődobás ára a kiemelt mérkőzésekre (a nőknél a Győr, a Siófok és az Érd, míg a férfiaknál a Szeged és a Veszprém elleni rangadó) 100.000 forintba, míg az összes többi bajnoki mérkőzésre 50.000 forintba kerül.

Kezdődobónak jelentkezni a dora.tarnai@fradi.hu e-mail címen lehet.

További információval kapcsolatban az ftckezilabda@ftckezilabda.hu e-mail címen érdeklődhetnek.