A bécsi ligaújonc következik

2017. szeptember 10., vasárnap 12:47 | 10 hónapja 7 napja 2 órája 19 perce
Jégkorongcsapatunk az Erste Liga új tagját, a Vienna Capitals farmcsapatát fogadja ma este.
A bécsi ligaújonc következik

A Fehérvári Titánok felett aratott pénteki 8-1-es győzelmet követően a második fordulót az első helyről várja a csapat. Az eddigi hazai meccseinket tekintve minden adott, hogy a második fordulóban se legyen ez másképp, hiszen csapatunk hazai pályán rendre fölényes győzelmeket aratott. A felkészülési meccsek során az érsekújváriakat 4-1-re, a fehérvári farmcsapatot pedig 5-1-re verte, így három meccs után az összesített hazai gólkülönbség 17-3. Mindennek ellenére Greg Lindqvist és Szakács Ferenc alkotta edzőpáros a legutóbbi meccs után egyáltalán nem volt elégedett a mutatott játék képével. Ha sikerül korrigálni a hibákat, minden bizonnyal élvezetes meccset láthat majd a kilátogató publikum.

A Fehérvári Titánok ellen gólt szerző csapatkapitányunk, Rafaj Attila, az esti meccset illetően a következőképpen nyilatkozott: „Mindenféleképpen változtatnunk kell azon, hogy hátul sokkal jobban játsszuk meg a korongot, a kiindulásokra figyeljünk oda, ne legyen az, hogy egy-két ember rátekeredik a korongra, és saját magunkat szívatjuk meg hátul. Erre mindenféleképpen oda kell figyelnünk. A gólok jöttek, most ez nem lesz problémánk, igazából az kell, hogy hátul jobban álljon össze a gárda. Egy fiatal csapatról beszélünk így biztos, hogy jól korcsolyáznak és darálós játékot fognak játszani. Nekünk a rutinunkból meg a többi tudáskülönbségből kell előnyt kovácsolnunk, és úgy gondolom, hogy ez biztosan sikerülni fog nekünk.”

Fontos információ a mai és a szerdai Újpest elleni mérkőzéssel kapcsolatban, hogy folytatjuk akciónkat, amelyben a jegyvásárlók között a jegy sorszáma alapján a harmadszünetekben 1-1 szezonbérletet sorsolunk ki! Érdemes tehát minél többeknek kilátogatnia a csarnokba, és a helyszínen buzdítania a Ferencvárost!

Ha nem szeretne lemaradni jégkorongozóink egy mérkőzéséről sem az új szezonban, kattintson IDE, vagy töltse le elektronikus naptárába a menetrendünket, valamint kövessen minket Facebookon és Instagramon!

Jégkorong, Erste Liga
FTC – Vienna Capitals
2017. szeptember 10., vasárnap, 18.00, Pesterzsébet Jégcsarnok
2017/18-as Erste Liga és Magyar Kupa bérletinformációk: ITT
Beléptetéssel kapcsolatos információk: ITT