A Brassót fogadjuk

2017. október 29., vasárnap 10:46 | 1 éve 14 napja 18 órája 38 perce
Jégkorongcsapatunk ma 18 órakor a Brassó ellen gyűjtheti be hazai pályán a három pontot.
A Brassót fogadjuk

Vasárnap este 18 órakor zsinórban negyedjére lépnek a ferencvárosi hokisok jégre hazai pályán. Az eddigi 11 hazai mérkőzésen 10 győzelmet aratott csapatunk az idényben, egyedül a listavezető, zsinórban háromszoros Liga-győztes DVTK Jegesmedvék tudtak pontokat rabolni vendégként Pestszenterzsébetről. Csapatunk magabiztos, az elmúlt héten az előtte álló Újpestet és a MAC Budapestet is megverte, így vesztett pontokat tekintve mindössze egy pont választja el a Fradit a dobogó második és harmadik fokától. A brassóiak idén is a sorozat esélyeseiként indultak, azonban közel sem úgy teljesítenek. A hatodik pozícióban kullognak 10 meccsen 12 pontot gyűjtve, pénteken ráadásul Bécsben csak büntetőkkel tudták legyőzni a mindössze 3 pontot begyűjtő, sereghatjó Vienna Capitals II-t. Az idény elején összecsaptak már a felek, akkor hazai pályán 5-4-es Fradi-győzelem született. Nem lehet cél tehát most sem más, mint a győzelem!

A mérkőzés előtt a Brassóban éveket eltöltő Juhamatti Hietamäki mondta el, hogy mire számít vasárnap.

"Három pontra - vágta rá hátvédünk határozottan a kérdésre. Nagyon jó csapat a Brassó, de nekünk nyernünk kell itthon, nincs más opció. Minden meccsünket meg akarjuk nyerni itthon, jó szériában vagyunk, csak folytatnunk kell. Nem kell aggódnunk semmi miatt, egyetlen dologra kell összpontosítanunk, hogy jól játszunk. Erős csapat az ellenfelünk, de bíznunk kell magunkban."

A mai mérkőzésen különleges vendégeink is lesznek, Szegedről érkeznek hozzánk utánpótláskorú jégkorongozók látogatóba. Hosszú múltra tekint vissza a jó kapcsolat a korábban Tisza Volán néven felnőttcsapattal is rendelkező szegedi jégkoronggal, ahol sok egykori játékosunk fordult meg. Az FTC Jégkorong szakosztályának vezetése meginvitálta a hokispalántákat, hogy negyven szegedi fiatal testközelből láthassa, hogy miként zajlanak az Erste Liga-mérkőzés és annak előkészületei a magyar jégkorong rekordbajnokánál. Betekintést nyernek az öltözőkbe, találkoznak csapatunk játékosaival, majd beöltöznek és játékoskísérőként jégre is léphetnek a két csapattal.

„Nagyon lelkesek a gyerekek, izgatottan várják a találkozást a nagyokkal, érezhetően hiányzik nekik egy felnőtt csapat látványa – mondta a szegediek részéről a szervező, Hajdú Anita. Nem csak az a tény jelent sokat számukra, hogy felnőtt játékosokkal találkozhatnak, hanem az is, hogy a vendéglátójuk a Fradi. A kicsik sportolóvá neveléséhez nagyon fontos adalék, hogy ismerjenek nagyokat, felszerelésben, akcióközben és civilben is. Erre kapnak ők most lehetőséget.”

Továbbra is tart a bérletárusítás! Jégkorong, kézilabda, és vízilabda szakosztályunk közös jegyakcióval kedveskedik bérletes szurkolóinak! A szakosztályok közös jegyakciójának lényege, hogy az érintett csapatok mérkőzéseire bérlettel rendelkezők az egész szezon során 50% kedvezménnyel vásárolhatnak belépőt a másik két csapatsportág hazai rendezésű bajnoki mérkőzéseire! Így továbbra is érdemes bérletben gondolkodni.

Ha nem szeretne lemaradni jégkorongozóink egy mérkőzéséről sem a 2017/18-as szezonban, kattintson IDE, vagy töltse le elektronikus naptárába a menetrendünket, valamint kövessen minket Instagramon is!

Erste Liga
FTC – ASC Corona Brassó

Október 29, vasárnap 18.00, Pesterzsébet Jégcsarnok
2017/18-as Erste Liga és Magyar Kupa jegy- és bérletinformációk: ITT és ITT
Beléptetéssel kapcsolatos információk: ITT