A Fehérvárt fogadjuk a Magyar Kupában

2017. október 25., szerda 10:23 | 1 éve 18 napja 18 órája 55 perce
Szerda este 18.00-kor a Fehérvári Titánokkal csap össze Magyar Kupa-meccsen jégkorongcsapatunk.
A Fehérvárt fogadjuk a Magyar Kupában

Pestszenterzsébeten folytatjuk a jégkorong Magyar Kupa-selejtezőt ma este 18.00-kor. Csapatunk jelenleg az UTE és a MAC Budapest csapatával hármasholtversenyben az első helyen áll 3 mérkőzés után 6 ponttal, míg ellenfelünk 4 pontot gyűjtött. A formát illetőleg ellenfelünk nem él meg szép napokat az utóbbi időben. A legutóbbi 4 Erste Liga-, illetve Magyar Kupa-meccsén kikapott, csak a Fraditól tudtak rabolni egy pontot hazai pályán. Ami minket illet, jégkorongozóink nem csak kimásztak a gödörből, de átszakították az áttörhetetlennek látszó gátakat is: Székesfehérváron 2010 után újra győzelmet ünnepelhettünk és a MAC Budapestet is megverték a fiúk, amely ellen még egyszer sem sikerült győzni mióta csatlakoztak az Erste Ligához. A hazai pálya is mellettünk szól, amelyen az idei szezonban nagyon jól megy. A Diósgyőr elleni botlást leszámítva minden mérkőzést megnyertek hokisaink.

„Egy friss és nagyon pozitív élmény után vagyunk, 4-3-ra sikerült megvernünk a MAC-ot. A Fehérvár ellen egy hasonlóan pörgős, nagy iramú mérkőzésre számítok, mint a múltkori volt, amit 2-1-re be tudtunk húzni. Most mindenképpen szeretnénk három ponttal távozni, mert holtversenyben állunk az élen, és szükségünk van a pontokra, hogy az élen tudjunk maradni, és ezáltal a legjobb négy közé tudjunk kerülni” – mondta el védőnk, Jászai Dávid.

Továbbra is tart a bérletárusítás! Jégkorong, kézilabda, és vízilabda szakosztályunk közös jegyakcióval kedveskedik bérletes szurkolóinak! A szakosztályok közös jegyakciójának lényege, hogy az érintett csapatok mérkőzéseire bérlettel rendelkezők az egész szezon során 50% kedvezménnyel vásárolhatnak belépőt a másik két csapatsportág hazai rendezésű bajnoki mérkőzéseire! Így továbbra is érdemes bérletben gondolkodni.

Ha nem szeretne lemaradni jégkorongozóink egy mérkőzéséről sem a 2017/18-as szezonban, kattintson IDE, vagy töltse le elektronikus naptárába a menetrendünket, valamint kövessen minket Instagramon is!

Jégkorong Magyar Kupa
FTC – Fehérvári Titánok

2017/18-as Erste Liga és Magyar Kupa jegy- és bérletinformációk: ITT és ITT
Beléptetéssel kapcsolatos információk: ITT