A Hokiklub Budapest ellen folytathatja tovább veretlenségi sorozatát férfi jégkorongcsapatunk

2018. november 14., szerda 15:30 | 3 hónapja 5 napja 21 órája 25 perce
Az FTC-Telekom férfi jégkorongcsapata 18.40-től a Tüskecsarnokban a Hokiklub Budapest ellen folytathatja tovább már így is ligarekordnak számító, kivételes veretlenségi sorozatát.
A Hokiklub Budapest ellen folytathatja tovább veretlenségi sorozatát férfi jégkorongcsapatunk

A november 5-11-e közötti válogatott szünet előtt a Hokiklub Budapest ellen játszotta utolsó Erste Liga alapszakasz-mérkőzését az FTC-Telekom férfi jégkorongcsapata, amelyen Pesterzsébeten megdöntötte a MAC veretlenségi ligarekordját, így immáron a Fradi nevéhez fűződik a magyar bázisú pontvadászat történetének leghosszabb győzelmi sorozata. A Ferencváros számára is mozgalmas nemzetközi hét után pedig a Hokiklub Budapest ellen folytathatja a sorozatot listavezető csapatunk, immáron viszont idegenben, a győztes Jubileumi Hokiderbi helyszínén, a Tüskecsarnokban.

Ami az esélyeket illeti, a mieink toronymagasan a három pont várományosai. Óriási a különbség a mezőny első kétharmada, valamint a tabella alján található három csapat között. Az eddig 18 mérkőzésen 5 pontot gyűjtő Vasas, valamint a 11-11 egységgel álló HKB és Vienna Capitals II előtt a Fehérvári Titánok már tízpontos előnnyel, 21 ponttal áll a 8. helyen. Sokat elmond, hogy ha a három sereghajtó eddigi pontjait összeadjuk, azzal is csak a tabella 6. helyére érnének oda... A Hokiklub ráadásul 11 pontja mindegyikét a Fehérvár, a Vienna vagy a Vasas ellen szerezte.

A Fradi rekordjai és sorozatai ezzel szemben egyelőre tovább élnek: a zöld-fehérek úgy előzik meg a tabella élén négy ponttal a Csíkszeredát, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, emellett pedig ott van a sokat emlegetett veretlenségi rekord, a hazai veretlenség, a rendes játékidős veretlenség, valamint a mezőny második legtöbb lőtt, és legkevesebb kapott gólja. Ráadásul, bár a szezonban az volt a jellemző, hogy az FTC-Telekom szenvedett a papíron kötelezően megnyerendő mérkőzéseken, éppen a Hokiklub Budapestet rendezték le simán, mind idegenben, mind hazai jégen.

Hogy ezúttal is sima lesz-e, kiderül 18.40-től a Tüskecsarnokban. Azt pedig, hogy milyen fizikai és lelki állapotban készül csapatunk a találkozóra, megtudhatja Fodor Szabolcs vezetőedzőtől IDE kattintva.

Jégkorong, Erste Liga, alapszakasz
Hokiklub Budapest - FTC-Telekom
2018. november 14., szerda 18.40, Tüskecsarnok
Jegyek: a helyszínen