A MAC-ot fogadjuk

2017. december 1., péntek 12:16 | 10 hónapja 16 napja 15 órája 10 perce
Jégkorongcsapatunk ma 18.00-kor a legutóbbi két kiírásban döntős MAC Budapestet fogadja Erste Liga mérkőzésen a Pesterzsébet Jégcsarnokban.
A MAC-ot fogadjuk

Rövid időn belül újabb rangadóra készülnek jégkorongozóink, péntek este 18 órakor a MAC Budapest lesz a vendégünk Pesterzsébeten. Csapatunk a legutóbbi két meccse alapján ismét a régi formában van, hétfőn hosszabbításban győztük le 5-4-re a Csíkszeredát, majd szerdán a Dunaújvárost vertük magabiztosan 5-1-re. Utóbbi győzelem értéke igen nagy, hiszen egyben a továbbjutást jelentette a Magyar Kupa négyes döntőjébe, ahol legutóbb 2014-ben jártunk. Az Erste Ligában sem állunk rosszul, bár jelenleg a többi eredmény miatt lecsúsztunk a dobogóról, 31 ponttal a 4. pozícióban vagyunk. A Csíkszeredával szemben 2 pont a hátrányunk, azonban ők eggyel több meccset játszottak. Ha az eredmények jól alakulnak, akkor akár már ma este visszakerülhetünk a dobogóra. Ellenfelünk a 2. helyen áll 38 ponttal, így a mai összecsapás arról is dönt, hogy el tud-e végre szakadni a MAC az üldözőitől, vagy felzárkózik rá a mezőny. A szezonban eddig kétszer mérkőztünk meg, a Tüskecsarnokban egy 6-1-es vereségbe szaladtak bele a mieink, azonban hazai jégen 4-3-as győzelemmel sikerült visszavágni. Ellenfelünk játékoskerete papíron jóval erősebb, azonban játékosaink 15-ből 14 találkozót nyertek meg az idén otthon, hazai jégen tehát a Ferencváros mindenki ellen esélyes a győzelemre.

"A pénteki lesz a harmadik meccsünk a héten. Nehéz mérkőzés lesz, mert a MAC egy top csapat az Erste Ligában, ahol sok a jó és tapasztalt játékos. Ha az első négy csapat között akarunk maradni, muszáj nyerni. Egyszer már legyőztük őket, most is ez a cél" – mondta a mérkőzés előtt ideiglenes csapatkapitányunk, Ďubek Vladimír.

Ha nem szeretne lemaradni jégkorongozóink egy mérkőzéséről sem a 2017/18-as szezonban, kattintson IDE, vagy töltse le elektronikus naptárába a menetrendünket, valamint kövessen minket Instagramon is!

Erste Liga
FTC – MAC Budapest
December 1. péntek 18.00, Pesterzsébet Jégcsarnok
2017/18-as Erste Liga és Magyar Kupa jegy- és bérletinformációk: ITT és ITT
Beléptetéssel kapcsolatos információk: ITT