Nem sikerült a visszavágás: a KMH ismét legyőzte lányainkat

2018. december 8., szombat 1:53 | 1 hónapja 10 napja 2 órája 4 perce
Az FTC-Telekom női jégkorongcsapata egy héten belül másodszor is vereséget szenvedett a listavezető KMH Budapest II-től a DEBL alapszakaszában, de továbbra is a négyes döntőt érő 4. helyen áll a tabellán.
Nem sikerült a visszavágás: a KMH ismét legyőzte lányainkat

Komoly menetelés közepén jár az FTC-Telekom női jégkorongcsapata. Pénteken egy héten belül a harmadik tétmeccsét játszotta le Dörök Rudolf együttese, amelynek az OB II/U25-ös bajnokságban, és a DEBL-ben is volt mérkőzése.

Az U25-ös bajnokságban sikerült visszavágni a KMH Budapest II-nek a vasárnapi DEBL-zakóért, ami akkor is jót tett a lelkeknek, ha az ellenfél jóval gyengébb kerettel állt ki, mint az osztrák bázisú ligában. A Fradi ezzel továbbra is 100%-os az OB II/U25-ben. már a tizedik mérkőzésüket nyerték meg a zöld-fehérek.

Az igazi nagy falat azonban pénteken következett a DEBL-ben, ahová a KMH komoly kerettel érkezett. A Fradiból ezúttal nem hiányzott minden EWHL-ben érintett játékos, mint legutóbb, de azért teljesnek sem volt mondható a keret, több hiányzó is akadt. Ez a meccs is a KMH szája íze szerint alakult, a piros-feketék már az első harmadban három góllal vezettek, és végül 5-0-ra behúzták a találkozót. A KMH Budapest II ezzel toronymagasan vezeti a DEBL alapszakaszának tabelláját, míg a Ferencváros a 4. helyen áll, és vesztett pontok tekintetében még a második helyen álló Kitzbühelt is megelőzik. Ha pedig ez így marad, akkor a Fradi ott lesz a bajnokság négyes döntőjében. Addig még azonban sok víz lefolyik a Dunán, hátravan ugyanis még az alapszakasz mérkőzéseinek több mint fele.

A Fradi az osztrák bázisú ligában legközelebb már csak januárban játszik mérkőzést, az OB II-ben viszont még több meccs is vár a mieinkre idén, a következő december 22-én hazai jégen, az FTC Sátras Jégpályán

Jégkorong, női DEBL, alapszakasz
KMH II - FTC-Telekom 5-0