Dunaújvárosba utazunk

2017. november 24., péntek 12:35 | 10 hónapja 23 napja 14 órája 30 perce
Jégkorongozóink pénteken 18 órakor a Dunaújvárosi Acélbikák otthonában játszanak.
Dunaújvárosba utazunk

A Dunaújvárosi Jégcsarnokban lépnek jégre pénteken 18.00-kor hokisaink az Erste Ligában. Az alapszakasz felénél a dobogó alsó fokán állunk, ami az elmúlt évtized legjobb teljesítménye. Ugyanakkor bőven van miben javulni, hiszen hiába a közel tökéletes hazai mérleg, emellett hét idegenbeli mérkőzésről összesen 5 pontot sikerült elhozni. Ellenfelünk jelenleg a hetedik helyen áll, és sérülések, illetve eltiltások nehezítik a helyzetét, így ideális partner ahhoz, hogy végre idegenben is megkezdődjön a pontgyűjtés. Ráadásul most különösen fontos lenne az erődemonstráció, hiszen jövő szerdán ismét összecsapnak a felek Pesterzsébeten a Magyar Kupa-selejtező csoportkörének hatodik fordulójában, a négyes döntőben való részvételért.

A szezon során kétszer találkoztak eddig a felek, itthon magabiztosan 5-1-re nyert csapatunk, idegenben azonban nem sok ellenállást tudtunk kifejteni, így akkor 4-2-re a dunaújvárosi csapat győzött. Van tehát miért visszavágni, a válogatott szünet után pedig két könnyed meccsel volt lehetőség újra felvenni a ritmust, így optimálisak a feltételek a feladatok teljesítéséhez.

"Nem játszottunk jól az elmúlt két meccsen, talán ez az elmúlt két hét tett be a csapatnak, mert nagyon erős edzéseink voltak. Igyekszünk visszatérni a rendes kerékvágásba és Dunaújvárosban megpróbáljuk begyűjteni a három pontot" – mondta Bödök Bence, majd a legutóbbi közös mérkőzésre is kitért. "Nagyobb nyomást kell helyezni a DAB-ra, mert legutóbb kicsit visszafogottan kezdtünk. De úgy gondolom, hogy mindenki oda fogja tenni magát, és ez elég lesz a győzelemhez. Mindkét meccsre ugyanúgy fogunk készülni ellenük, mindent bele fogunk adni."

Jégkorong, Erste Liga
Dunaújvárosi Acélbikák - FTC
2017.11.24. péntek 18.00, Dunaújvárosi Jégcsarnok
Belépő: diák 600 Ft, felnőtt 900 Ft