Elindul a jegyértékesítés a Jubileumi Hokiderbire!

2018. október 12., péntek 11:56 | 4 hónapja 3 napja 10 órája 42 perce
Vasárnap a Pesterzsébet Jégcsarnokban, hétfőtől pedig a Fradi Shopban is kaphatóak a belépők az október 29-ei Jubilumi Hokiderbire, amelyen jégkorong szakosztályunk fennállása 90. születésnapját ünnepli!
Elindul a jegyértékesítés a Jubileumi Hokiderbire!

Amint arról ITT beszámoltunk, az FTC jégkorong szakosztálya fennállása 90. évfordulóját Jubileumi Hokiderbivel ünnepli, október 29-én hétfőn 20.00-tól a Tüskecsarnokban.

2018 nyarán az FTC jégkorongcsapatának életében komoly változások történtek. Az együttes és a szakosztály új névadó főtámogatót kapott, a továbbiakban FTC-Telekom néven versenyző csapat élére pedig Fodor Szabolcs személyében egy fradista nevelésű, játékosként több mint 50-szeres válogatott szakember került, aki új, friss szemlélettel, és alapjaiban új játékoskerettel kezdte meg a csapat újjáépítését.

A szakosztály, és az egész Ferencvárosi Torna Club számára fontos, hogy az FTC-Telekom az elődökhöz, és a hagyományokhoz méltó módon képviseltesse magát az Erste Liga mezőnyében, különösen a jubileumi, 90. esztendőben. Ezért a szakosztályvezetés úgy döntött, nem is ünnepelhetné máshogy a jeles évfordulót, mint egy Újpest elleni Hokiderbivel, méghozzá impozáns körülmények között, a budapesti Tüskecsarnokban. A találkozót 2018. október 29-én, hétfőn 20.00-tól rendezzük, az M4 Sport élőben közvetít, a szakosztály pedig különleges felvezetéssel, és programokkal készül a mérkőzés előtt, és a harmadok közötti szünetekben is.

Mivel a találkozóra várhatóan hatalmas lesz az érdeklődés, a férőhelyek száma pedig a Tüskecsarnokban is korlátozott, ezért érdemes a belépőjegyeket elővételben megvásárolni. Tájékoztatjuk szurkolóinkat és az érdeklődőket, hogy október 14-én, vasárnap elindul az elővételes jegyértékesítés! A belépők már a Gyergyói HK elleni, vasárnap 18.00-kor kezdődő hazai mérkőzésen is kaphatóak lesznek a Pesterzsébet Jégcsarnok jegypénztárában (a pénztár a kezdés előtt egy órával, 17.00-kor nyit), hétfőtől pedig a Groupama Aréna földszintjén található Fradi Shopban is megvásárolhatóak, nyitvatartási időben (H-Szo. 10.00-19.00, hazai futballmeccs napján a mérkőzés végéig).

A belépők a különleges alkalomra és helyszínre való tekintettel a megszokottól eltérő, 1500 forintos egységáron kaphatóak. Fontos, hogy a szezonbérlet természetesen erre a mérkőzésre is érvényes, de a Tüskecsarnok bejáratánál kizárólag a meccsre szóló belépőjegyet fogadnak majd el, így bérleteseinket arra kérjük, a Pesterzsébet Jégcsarnokban vagy a Fradi Shopban bérletük felmutatásával mihamarabb váltsanak ki a találkozóra térítésmentesen egy belépőjegyet! Természetesen erre a meccsre is érvényes a szakosztályi bérletakció, így a vízilabda, vagy kézilabda bérletet felmutató szurkolóink 50% kedvezménnyel vásárolhatják meg belépőjüket.

A találkozóra parkolójegy is kapható 500 forintos egységáron, amelyet gépjárművel érkező szurkolóinknak mindenképpen érdemes megvásárolnia, hiszen a Tüskecsarnok környékén különösen hétköznapi meccsnapokon nagyon nehéz a felszíni parkolás, a parkolójegy pedig a hazai drukkereket feljogosítja a csarnok mélygarázsában való parkolásra. A parkolójegy korlátozott számban kapható, 200 darabot értékesít belőle a szakosztály!

Fontos információ, hogy a vendégdrukkerek számára a jegyvásárlás kizárólag elővételben, az Újpesti Jégcsarnoknál lehetséges, ennek részleteiről szakosztályunk később tájékoztatja a vendégklubot és szurkolóit.

A belépőjegyek és a parkolójegy a Pesterzsébet Jégcsarnokban és a Fradi Shopban is kizárólag készpénzzel vásárolhatóak meg!

A mérkőzésre várjuk a szurkolók mellett a sajtó képviselőit is! Az akkreditációról, valamint a részletes programokról folyamatos tájékoztatást küldünk!

Legyünk minél többen, szurkoljunk együtt a helyszínen, töltsük meg a lelátókat, és teremtsünk a 90 éves jubileumhoz és a Ferencvárosi Torna Clubhoz méltó, hamisítatlan hokihangulatot!

Jégkorong, Erste Liga, alapszakasz
FTC-Telekom – UTE, Jubileumi Hokiderbi
2018. október 29., hétfő 20.00, Tüskecsarnok
Jegyek: elővételben a Pesterzsébet Jégcsarnok jegypénztárában hazai mérkőzésnapokon (a pénztár a meccsek kezdete előtt egy órával nyit), valamint a Groupama Aréna földszintjén található Fradi Shopban, nyitvatartási időben (H-Szo. 10.00-19.00, valamint hazai futballmérkőzések napján a meccs végéig)