Elkezdődött a felkészülés

2018. június 13., szerda 17:59 | 7 hónapja 2 napja 15 órája 28 perce
Jégkorongcsapatunk erőnléti felméréssel kezdte meg a felkészülést a 2018/19-es szezonra.
Elkezdődött a felkészülés

Szerdán elkezdődött a 2018/19-es szezon hokicsapatunk számára. A játékosok és a szakmai stáb az FTC Népligeti Sportközpontban találkoztak, ahol Kiss Áron erőnléti edző vezetésével egyéni erőnléti felmérésen, az úgynevezett FMS teszten estek át.

„Az FMS rendszerrel egyénileg felmérhetők a különböző mozgásminőségek az egyes sportolóknál, hét különböző gyakorlaton keresztül. Ezzel hosszú távon el tudjuk kerülni a sérüléseket, hiszen előre felmérhetjük, alkalmas-e jelenleg az adott sportoló bizonyos irányú terhelésre. Ez alapján állíthatók össze az egyéni és csapatszintű edzéstervek a következő időszakra” – mesélt az elvégzett munkáról erőnléti edzőnk.

Üde pillanata volt a felmérőnek, amikor a társakkal együtt belépett a terembe Hardi Richárd is. A súlyos betegségét másodszor is legyőző játékosunk remek hírekkel szolgált egészségi állapotát illetően:

„Túl vagyok az utolsó PET-CT vizsgálaton is, ami teljesen negatív eredményt hozott, így végre zöld utat kaptam, és újra sportolhatok. Hatalmas boldogsággal töltött el, hogy újra találkozhattam a srácokkal, hála az égnek úgy néz ki, hogy minden rendben van. Most fokozatosan fel kell majd építeni a megfelelő edzéstervet” – mondta Hardi Richárd.

Az erőnléti felmérőről készült képgalériánk megtekinthető a jégkorong szakosztály hivatalos Facebook oldalán IDE kattintva.

Az eseményről részletesebb beszámolót láthatnak a Fradi TV következő, június 19-i adásában!