Folytatódjon a csoda!

2017. február 16., csütörtök 10:56 | 1 éve 4 hónapja 4 napja 4 órája 22 perce
Jégkorong-csapatunk a keddi, miskolci parádés győzelem után ma hazai pályán fogadja a címvédő DVTK Jegesmedvéket a MOL Liga negyeddöntőjének második mérkőzésén.
Folytatódjon a csoda!

Hiába tűnt a papírforma szerint simának az alapszakasz-győztes DVTK a rájátszásba a hetedik helyen bejutó Ferencváros elleni párharca, óriási meglepetés született az első mérkőzésen. Csapatunk ugyanis fantasztikus játékkal 5-4-es győzelmet aratott Miskolcon, ezzel elvette a címvédő Jegesmedvék pályaelőnyét. (A mérkőzés összefoglalóját ITT olvashatják el.)

Vezetőedzőnk, Greg Lindqvist szerint azonban nem szabad már a keddi meccsel foglalkozni, annál is inkább, mert a párharc esélyese még mindig a miskolci csapat. A mieinknek pedig hazai jégen még az eddiginél is sokkal harciasabban kell játszaniuk.

„Az első meccs megnyerése mindig nagyon fontos, most kis szerencsével és kemény munkával ez sikerült. Viszont mindent el kell felejteni, csak a következő találkozó lebeghet a szemünk előtt. Erősebbnek kell lennünk a kapunk előtt, többet kell harcolni és fontos, hogy minél nagyobb nyomást helyezzünk az ellenfél kapusára. Fegyelmezett játékra lesz szükségünk, illetve törekedni kell arra, hogy a lehető legkevesebbet legyünk a büntetőpadon.”

A Pesterzsébet Jégcsarnokban 18 órakor kezdődő mérkőzésen az alapszakasz-győztes miskolciak biztosan nem számíthatnak a házi pontkirály Magosi Bálintra, aki bottal szúrásért 2+2+10 perces fegyelmit kapott a hétfői meccsen, a MOL Liga Fegyelmi Bizottsága pedig utólag egymeccses eltiltást szabott ki a magyar válogatott támadóra.
A mai mérkőzésre a helyszínen kaphatóak a belépők, 1000 forintos egységáron. Bővebb jegyinformációk IDE kattintva érhetőek el.

A találkozó élőképes közvetítéssel is nyomon követhető, amelyet szurkolóink IDE kattintva érhetnek el.

Jégkorong, MOL Liga, rájátszás
Negyeddöntő, második mérkőzés
FTC-DVTK Jegesmedvék
Pesterzsébet Jégcsarnok, 18.00
Élőképes közvetítés: ITT
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 1-0 az FTC javára