Gyere ki a Brassó elleni meccsre, és nyerj korongbedobást a Jubileumi Hokiderbire!

2018. október 6., szombat 13:28 | 4 hónapja 11 napja 18 órája 36 perce
Hokicsapatunk bérletesei és a Brassó elleni mérkőzésre kilátogatók különleges akcióban vehetnek részt: korongbedobást nyerhetnek az október 29-ei, Újpest elleni Jubileumi Hokiderbire!
Gyere ki a Brassó elleni meccsre, és nyerj korongbedobást a Jubileumi Hokiderbire!

Az első hónap eredményei alapján összeállított, észak-amerikai stílusú Power Ranking, vagyis Erősorrend élén álló, az éllovas Csíkszereda veretlenségét elvevő és hozzá egyetlen pont hátrányba felzárkózó, nyolc mérkőzés óta veretlen FTC-Telekom pénteken Bécsben is érvényesítette a papírformát, egy 8-1-es győzelem formájában.

Nincs azonban megállás: a csapat hétfőn 18.00-tól már a tabella ötödik helyén tanyázó Brassót fogadja a Pesterzsébet Jégcsarnokban!

Greg Lindqvist és Jereme Tendler, a korábbi zöld-fehér közönségkedvencek visszatérnek Pesterzsébetre, míg a jelenleg a liga kanadai táblázatának harmadik helyén álló Braden Walls immáron Fradi-mezben próbálja megkeseríteni volt csapata dolgát, igazi presztízsrangadóra van tehát kilátás!

A Csíkszereda szeptember 30-ai parádés, 7-3-as legyőzése során a Ferencváros régen látott, és a hűséges, kitartó törzsszurkolók által is régen látott domináns, ötletes játékkal lepte meg a közönséget. A drukkerek láthatóan értékelik a formát, amit a szezon kezdete óta eltelt hetekben mutat az együttes, egyre többen látogatnak ki személyesen is a Pesterzsébet Jégcsarnokba.

A játékosok és a szakvezetés mindent megtesz azért, hogy újra csordultig telt lelátók előtt, igazi fradista hokihangulatban telhessenek a mérkőzések, és a szakosztály vezetése is szeretné, ha együtt hamisítatlan oroszlánbarlanggá (esetünkben stílszerűen Sasfészekké…) varázsolnánk a Pesterzsébet Jégcsarnokot!

Ezért különleges akcióra invitáljuk a fradistákat: aki kilátogat az október 8-án, hétfőn 18.00-kor kezdődő, Brassó elleni hazai mérkőzésre, és jegyet vált a pénztárban (a pénztár egy órával a kezdés előtt, 17.00-kor nyit), vagy bérlettel megy be a csarnokba, feliratkozhat egy sorsolásra, amelyen harmadkezdő korongbedobást nyerhet az október 29-ei Jubileumi Hokiderbire, amellyel az FTC jégkorongszakosztálya fennállása 90. évfordulóját ünnepli a Tüskecsarnokban az Újpest ellen. Az akcióra a belépőjegy vagy bérlet felmutatásával lehet feliratkozni a pénztárral szemben található pultnál. A sorsolás győztesét később értesítjük.

Legyünk minél többen, töltsük meg a lelátókat hétfő este a Brassó elleni rangadón, és harcoljuk ki együtt az újabb Fradi-győzelmet!

Jégkorong, Erste Liga, alapszakasz
FTC-Telekom – ASC Corona Brassó
2018. október 8., hétfő 18.00, Pesterzsébet Jégcsarnok
Jegyek: a helyszínen, 17.00-tól, 1000 forintos egységáron
Letölthető online meccsnaptár: ITT