Hihetetlen győzelem!

2017. február 16., csütörtök 20:51 | 1 éve 4 hónapja 4 napja 13 órája 15 perce
Jégkorong-csapatunk második rájátszásbeli meccsét is megnyerte a DVTK Jegesmedvék ellen!
Hihetetlen győzelem!

Hokisaink a hetedik helyen zártak a MOL Liga alapszakaszában, a rájátszásban pedig az első helyen záró DVTK Jegesmedvék várt a Ferencvárosra. A két csapat első mérkőzésén óriási meglepetésre a mienk győztek 5-4-re. Nem volt sok idő az ünneplésre, két nappal később ezúttal hazai pályán fogadtuk a miskolciakat.

Tempósan indult az első harmad, csapatunk egyből támadással indított. Shinkaruk megindulása után a második percben máris gólt szerzett, ezt követően számos helyzetet alakított ki csapatunk. Tendler és Jabornik verekedésbe keveredett, így mindketten kettő percet kaptak. Ezzel párhuzamban a vendégek csapatából is büntetőpadra került egy ember. Shinkaruk Kovács átadásából megszerezte a második gólunkat! Bár sok volt a kiállítás, a helyi közönség remek hangulatot teremtett. A harmadot 2-0-ra zártuk!

A második harmadban kapusunknak több nagy védést is be kellett mutatnia, a kiállítások továbbra is sűrűn jelentkeztek. A 23. percben Rafaj kétperces büntetése alatt nem szerzett gólt a DVTK, ráadásul a csatár visszatérése után újabb találatot szerzett, így már 3-0-ra vezettünk. A miskolciak a 12. percben tudtak szépíteni emberelőnyben.

Az utolsó harmadban már kevesebb lehetőséghez jutottunk, a DVTK próbált zárkózni. Kapusunk, Sevela végig nagyszerűen védett, és megőrizte csapatunk kétgólos előnyét.

Ezzel a győzelemmel a Ferencváros összesítésben már 2-0-ra vezet. A következő mérkőzést szombaton játsszák a csapatok Miskolcon. A párharc négy győztes meccsig tart.

FTC – DVTK Jegesmedvék 3:1
(2:0, 1:1, 0:0)