Hoki jegy- és bérletinformációk

2017. augusztus 10., csütörtök 11:29 | 1 éve 5 hónapja 6 napja 2 órája 32 perce
Jégkorong-szakosztályunk nyilvánosságra hozta a 2017/18-as ERSTE Liga-szezonra érvényes hazai jegy- és bérletárakat.
Hoki jegy- és bérletinformációk

Hamarosan kezdetét veszi a jégkorong ERSTE Liga 2017/18-as szezonja. A legfrissebb információk szerint a bajnokság első fordulóját szeptember 8-án, pénteken játsszák majd, de a Magyar Jégkorong Szövetség a hivatalos menetrendet várhatóan a következő hét második felében hozza hivatalosan is nyilvánosságra.

Az előző idényben a negyeddöntőig jutó jégkorong-csapatunk már javában készül a bajnokságra. (Az első jeges edzésről készült videós beszámolónk IDE kattintva nézhető meg, míg ITT az előszezon mérkőzéseinek legfontosabb információit gyűjtöttük össze.) Ennek szellemében a szakosztály kihirdette az előttünk álló évadra vonatkozó hazai jegy-és bérletárakat.

Az FTC hazai bajnoki mérkőzéseit továbbra is a Pesterzsébet Jégcsarnokban játssza. Ezekre a találkozókra a belépő ára egységesen 1000 forint. A korábbiakhoz képest változás, hogy idén nem lesz lehetőség diákjegy vásárlására.

A szezonbérlet, amely érvényes az összes hazai ERSTE Liga, valamint Magyar Kupa-mérkőzésre (beleértve a középszakaszt és a rájátszást is), egységesen 22.000 forintba kerül. Itt azonban, érvényes diákigazolvány felmutatása ellenében van lehetőség Diák szezonbérlet vásárlására, 9.000 forintért. A bérletekhez a jegyekhez hasonlóan a Pesterzsébet Jégcsarnok jegypénztárában lehet hozzájutni, a mérkőzések napján.

További fontos változás az előző évekhez képest, hogy a liga új főszponzorának kérésére karszalagos beléptetés lesz minden mérkőzésen. Ennek megfelelően jegyvásárlás esetén a karszalagot szurkolóink a jegypénztárnál automatikusan megkapják a belépő mellé, míg bérleteseink egy külön a bérleteseknek felállított pultnál vehetik azt át minden mérkőzés előtt.