Hoki jegy- és bérletinformációk

2018. július 10., kedd 17:39 | 6 hónapja 5 napja 15 órája 10 perce
Jégkorongszakosztályunk nyilvánosságra hozta a 2018/19-es szezonra vonatkozó jegy- és bérletárakat. Jó hír szurkolóink számára, hogy idén bérletesként az egy évvel korábbinál is olcsóbban tekinthetik meg hazai mérkőzéseinket!
Hoki jegy- és bérletinformációk

Jégkorongcsapatunk hamarosan megkezdi felkészülése második szakaszát a 2018/19-es idényre. Amint arról ITT beszámoltunk, a Ferencváros hosszú idő után ismét ott lesz egy a hazai bázisú ligán kívüli nemzetközi megmérettetésen, ugyanis az Erste Liga és a Magyar Kupa küzdelmei mellett a Visegrád Kupában is elindul. A sorozatok pontos menetrendjét később hozzák nyilvánosságra (a Visegrád Kupa két mérkőzésének dátuma már ismert), szakosztályunk azonban már most nyilvánosságra hozta az idényre vonatkozó jegy- és bérletárakat, hogy szurkolóink időben tudjanak tervezni a belépőjegy megvásárlásával.

Az FTC hazai mérkőzéseit továbbra is a Pesterzsébet Jégcsarnokban játssza. Ezekre a találkozókra a belépő ára egységesen 1000 forint. A tavalyi idényhez hasonlóan ezúttal sincs lehetőség diákjegy vásárlására.

A szezonbérlet, ami érvényes az összes hazai Erste Liga, Visegrád Kupa-, valamint ha kiírásra kerül, a Magyar Kupa-mérkőzésekre is (beleértve a középszakaszt és a rájátszást is) egységesen 20.000 forintba kerül.

Fontos változás, hogy az idei szezontól nincs lehetőség diák és nyugdíjas bérlet vásárlására, emellett viszont az előző évihez képest csökkent a szezonbérlet ára. Ez annak tükrében még nagyobb kedvezmény, hogy az Erste Ligában minimum 25, maximum 34 hazai mérkőzést játszik a Ferencváros, a bérlet pedig emellett a Visegrád Kupában és a Magyar Kupában is érvényes. Szurkolóink így a bérlet megvásárlásával a legpesszimistább forgatókönyv szerint is 769 forintos egységáron tekinthetnek meg egy hazai mérkőzést, de több hazai VK- és MK- találkozóval, valamint az Erste Ligában egy esetleges hosszú meneteléssel ez még tovább csökkenhet!

A hazai mérkőzéseken továbbra is minden esetben karszalagos beléptetés lesz érvényben. Ennek megfelelően jegyvásárlás esetén szurkolóink a karszalagot a jegypénztárnál automatikusan megkapják a belépő mellé, míg bérleteseink egy külön nekik felállított pultnál vehetik azt át minden mérkőzés előtt.

A média képviselői az új idényben is minden esetben pozitívan visszaigazolt akkreditációs kérelmet követően látogathatják a Ferencváros hazai mérkőzéseit, amelyeket a marton.boldizsar@fradi.hu email címre kell elküldeni legkésőbb a hazai találkozók napján 12.00-ig!

A bérletekhez a jegyekhez hasonlóan a Pesterzsébet Jégcsarnok jegypénztárában lehet hozzájutni. A jegypénztár a normál rend szerint a hazai meccsek napján egy órával a kezdés előtt nyit ki. A szezonbérletek értékesítésének kezdési dátumáról a szakosztály később tájékoztatja szurkolóinkat.