Hoki jegy- és bérletinformációk

2019. január 26., szombat 10:00 | 24 napja 8 órája 51 perce
Íme, az FTC-Telekom Jégkorong szakosztályának a 2018/19-es szezon hátralévő részére vonatkozó jegyinformációi!
Hoki jegy- és bérletinformációk

Az FTC hazai mérkőzéseit a Pesterzsébet Jégcsarnokban játssza. Ezekre a találkozókra a belépő ára egységesen 1000 forint. Nincs lehetőség diák vagy nyugdíjas belépő vásárlására.

Az idény elején megvásárolt szezonbérletek érvényesek az Erste Liga minden hátralévő mérkőzésére a középszakaszban és a rájátszásban is.

A hazai mérkőzéseken továbbra is minden esetben karszalagos beléptetés lesz érvényben. Ennek megfelelően jegyvásárlás esetén szurkolóink a karszalagot a jegypénztárnál automatikusan megkapják a belépő mellé, míg bérleteseink egy külön nekik felállított pultnál vehetik azt át minden mérkőzés előtt.

A média képviselői minden esetben kizárólag pozitívan visszaigazolt akkreditációs kérelmet követően látogathatják a Ferencváros hazai mérkőzéseit, amelyeket a marton.boldizsar@fradi.hu email címre kell elküldeni legkésőbb a hazai találkozók napján 12.00-ig!

A jegyekhez személyesen a Pesterzsébet Jégcsarnok jegypénztárában lehet hozzájutni. A jegypénztár a normál rend szerint a hazai meccsek napján egy órával a kezdés előtt, kiemelt mérkőzések esetén másfél, vagy két órával a kezdés előtt nyit ki - erről külön tájékoztatás olvasható minden esetben a fradi.hu-n.

Az Erste Liga 2018/19-es idényének középszakaszától az FTC-Telekom felnőtt férfi jégkorongcsapatának hazai mérkőzéseire online elővételben is megvásárolhatóak a Print at Home belépők, szintén 1000 forintos egységáron. A jegyekhez az Eventim hálózatában, ITT lehet hozzájutni.