Hoki jegyinformációk

2018. január 3., szerda 12:35 | 1 éve 14 napja 7 órája 16 perce
A hazai szurkolók a szokott rend szerint, míg a vendégek kizárólag elővételben, a saját csarnokukban vásárolhatnak belépőt a január 5-i Hokiderbire.
Hoki jegyinformációk

Jégkorongcsapatunk január 5-én, pénteken az Újpestet fogadja a Pesterzsébet Jégcsarnokban. Greg Lindqvist csapata gödörben van, legutóbb a DAB ellen zsinórban kilencedik vereségét szenvedte el az Erste Ligában, ezzel lényegében elvesztette az esélyét a felsőházi középszakaszba kerülésre. Ennek ellenére egy Derbin nem lehet más a játékosok célja, mint a győzelem, ez pedig egyben jó lehetőség a Fradinak gyorsan visszavágni a december 28-ai, újpesti vereségért.

Fontos információ, hogy a hazai szurkolók a szokott rendben, a mérkőzés előtt a Pesterzsébet Jégcsarnok hazai pénztárában vásárolhatnak belépőt (aki kézilabda vagy vízilabda bérletesként élni szeretne az ITT olvasható közös jegyakcióval, az eddigiektől eltérően nem elég, ha felmutatja bérletét, le is kell adnia a bérlet sorszámát), a vendégdrukkerek viszont kizárólag elővételben válthatnak jegyet, nekik helyszíni jegyvásárlásra nem lesz lehetőségük! Jégkorongszakosztályunk 90 db belépőt biztosít a vendégszurkolók részére, amelynek elővételes megvásárlásáról saját csatornáikon értesülhetnek.

Jégkorong, Erste Liga, alapszakasz
FTC-UTE
2018. január 5., péntek, 18.00, Pesterzsébet Jégcsarnok