Hoki meccsinformációk

2017. szeptember 7., csütörtök 16:14 | 1 éve 5 hónapja 12 napja 20 órája 40 perce
A 2017/18-as szezonra megváltozik a beléptetési rend jégkorong-csapatunk otthonában, a Pesterzsébet Jégcsarnokban.
Hoki meccsinformációk

Új beléptetési rendre számíthatnak szurkolóink jégkorong-csapatunk hazai mérkőzései idején a Pesterzsébet Jégcsarnokban.

A legfontosabb változás, amely már a szeptember 8-ai, Fehérvári Titánok elleni Erste Liga-mérkőzésen is érvényben lesz, hogy a főbejáratnál található hivatalos jegypénztárban kizárólag a hazai szurkolók válthatnak belépőt, ahol a jegy mellé megkapják a belépésre jogosító karszalagot is.

A vendégszurkolók belépése a vendégszektorba a jövőben nem a főbejáraton, hanem a csarnok hátsó oldalánál található vendégbejáratnál lehetséges, az ábrán jelölt módon. Vendégszurkolóink belépőjüket is itt válthatják meg.

A bérletes, vagy Erste Liga pályabelépővel rendelkező vendégek, valamint a VIP vendégek a főbejárat előcsarnokában felállított pultnál vehetik át a belépésre jogosító karszalagjaikat, így nem kell sorba állniuk a jegypénztárnál.

A sajtó munkatársainak belépése is megváltozik. A jövőben kizárólag azok a sajtómunkatársak léphetnek be a csarnokba, akik a mérkőzés napjáig elküldték akkreditációs igényüket a szakosztály sajtórészlege számára, a peter.keresztes@fradi.hu email címre, és pozitív visszaigazolást kaptak. Ők karszalagjukat szintén a főbejáratnál vehetik át. Helyszíni regisztrációra, és regisztráció nélküli belépésre nincs lehetőség!

Jégkorong, Erste Liga, 1. forduló
Pesterzsébet Jégcsarnok, szeptember 8., péntek 18.00
FTC – Fehérvári Titánok