Ismét Magyar Kupa

2017. november 22., szerda 11:30 | 10 hónapja 25 napja 16 órája 17 perce
A Ferencváros szerda este 18 órakor a Vasast fogadja a jégkorong Magyar Kupában.
Ismét Magyar Kupa

Szerda este 18 órakor a Vasas jégkorongcsapatával mérkőznek meg hokisaink a pestszenterzsébeti jégcsarnokban. Bár a Vasas évek óta az Erste Liga-csatlakozás szélén áll, és ezért rendszeresen próbálgatja szárnyait a Magyar Kupában, de a tényleges ligaindulásra eddig még nem került sor.

Jégkorongozóink négy meccs után 9 ponttal holtversenyben a második helyen állnak a Magyar Kupa selejtezőcsoportjában, továbbá a vesztett pontok tekintetében ugyanolyan jól állnak, mint az öt mérkőzés után első helyezett Újpest, akiket győzelem esetén a jobb egymás elleni eredménynek köszönhetően megelőznénk a tabellán. Egyértelműen mi vagyunk tehát az esélyesei az összecsapásnak. A mai győzelem ráadásul azt jelentené, hogy a hétmeccses selejtező sorozat következő két meccséből már csak egyet kellene nyerni ahhoz, hogy az FTC ismét ott lehessen a négyes döntőben. A szerda esti mérkőzésnek tehát igen fontos szerepe van az odavezető úton.

„Hasonló mérkőzés lesz, mint a Bécs ellen, a Vasas is egy fiatal csapat, akik jövőre szeretnének indulni az Erste Ligában, ezért biztos szeretnék megmutatni, hogy ezen a szinten is megállják a helyüket. Újabb olyan mérkőzés ez, ahol kötelező a győzelem, de ez nem jelenti azt, hogy félvállról lehet őket venni. Be kell húzni a mérkőzést, hogy ott legyünk az első négyben a Magyar Kupában" – mondta el a találkozóval kapcsolatban csatárunk, Tóth Renátó.

Jégkorong, Magyar Kupa, csoportmérkőzés
FTC - Vasas SC
2017. november 22., szerda, 18:00, Pesterzsébet Jégcsarnok