Jégkorongcsapatunk az idényben másodszor fogadja a DEAC-ot

2018. szeptember 30., vasárnap 12:40 | 4 hónapja 18 napja 18 órája 37 perce
Öt mérkőzés óta veretlen jégkorongcsapatunk a DEAC-ot fogadja a Pesterzsébet Jégcsarnokban a hét utolsó mérkőzésén – VIDEÓ!
Jégkorongcsapatunk az idényben másodszor fogadja a DEAC-ot

Az FTC-Telekom férfi jégkorongcsapata a Vasas pénteki idegenbeli legyőzése után rangadót játszik hazai jégen: Fodor Szabolcs együttese a tabella harmadik helyén álló DEAC-ot fogadja a Pesterzsébet Jégcsarnokban.

Egyáltalán nem lesz könnyű dolga a Fradinak a debreceniek ellen, ezt jól mutatja a vendégek formája (a legutóbbi öt meccsükből négy végződött rendes játékidős győzelemmel, csak a listavezető Csíkszereda ellen botlottak) mellett az is, hogy már a szezonnyitón, szeptember 9-én is borsot törtek a mieink orra alá: kétszer is vezettek, majd csak komoly izgalmak árán, szétlövésben sikerült legyőzni őket.

A DEAC hatékony védekezését támasztja alá, hogy a Ferencvárosnál egy mérkőzéssel kevesebbet játszva is szereztek ugyanannyi gólt, szám szerint 29-et, viszont a mieinknél hárommal kevesebbet, mindössze 18-at kaptak. A védekezés alapja természetesen a remek formában lévő korábbi válogatott kapus, Hetényi Zoltán, a DEAC legyőzésének kulcsa, hogyan tudnak a támadók túljárni a hálóőr eszén.

Ami a mieinket illeti, remek formában lévő támadók rohamozzák majd Hetényi kapuját, a liga kanadai táblázatának első hét helyén ugyanis három ferencvárosi csatár található: Braden Walls, Leo Fitzgerald és Brett Switzer is egyaránt 11-11 pontot szorgoskodott össze az első nyolc találkozón. Ezt az aspektust - vagyis a jó támadósorok összecsapását a kemény védekezéssel - emelte ki a Vasas ellen győztes gólt szerző Pavuk Attila is mérkőzés előtti felvezetőjében, amelyben arról is beszélt, erőt kell meríteni abból, hogy a piros-kékek ellen nehéz helyzetben is sikerült kiharcolni a győzelmet, de minél hamarabb túl is kell lépni a pénteki találkozón:

Az FTC-Telekom - DEAC Erste Liga mérkőzés 18.00-kor kezdődik a Pesterzsébet Jégcsarnokban. A mérkőzésre a helyszínen kaphatóak a belépők, 1000 forintos egységáron, 17.00-tól.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a jégkorong szakosztály szezonbérletei elfogytak! A bérletekre óriási volt az érdeklődés, az előző évhez képest háromszoros mennyiségben keltek el, így akinek nincs bérlete, és a jövőben a helyszínen buzdítaná hokisainkat, belépőjegy vásárlásával teheti azt meg! Ahogy arról ITT beszámoltunk, a vízilabdás és kézilabdás bérletekre továbbra is 50% kedvezmény jár a belépőjegy árából!

Jégkorong, Erste Liga, alapszakasz
FTC-Telekom - DEAC
2018. szeptember 30., vasárnap 18.00
Pesterzsébet Jégcsarnok
Belépők: a helyszínen, 1000 forintos egységáron