Jegyinformációk az Újpest, valamint a Hokiklub Budapest elleni idegenbeli jégkorongmérkőzésekre

2018. szeptember 21., péntek 12:30 | 4 hónapja 25 napja 9 órája 30 perce
Jégkorongcsapatunk vasárnapi, újpesti Hokiderbijére kizárólag elővételben, míg a hétfői, Tüskecsarnok-beli mérkőzésre kizárólag a helyszínen kaphatóak belépők.
Jegyinformációk az Újpest, valamint a Hokiklub Budapest elleni idegenbeli jégkorongmérkőzésekre

Jégkorongcsapatunk szeptember 23-án, vasárnap 18.30-tól Újpesten lép jégre az Erste Ligában az idei szezon második Hokiderbijén. Az idegenbeli találkozó egyúttal a két együttes egymás elleni Visegrád Kupa mérkőzésének is minősül. (Mellesleg, mivel az idei kiírás szerint a Magyar Kupa selejtezőjének az Erste Liga alapszakaszának első két körét tekintik, a magyarországi csapatok számára pedig az OB I integrálva van a ligába, így szigorúan véve a vasárnapi mérkőzés eredménye négy különböző sorozatba is beleszámít…)

Ennek a ténynek azonban a presztízsen túl különösebb jelentősége nincsen, hiszen mindhárom Visegrád Kupában érintett magyar együttes leginkább a felkészülés részeként tekintett a sorozatra, mindhárom magyar együttes elveszítette minden mérkőzését a szlovák Extraligás ellenfelekkel szemben, így legjobb esetben a tabella negyedik helyéért vívhatunk meg ősi riválisunkkal, illetve a Dunaújvárosi Acélbikákkal.

Az Újpest elleni Derbire a szeptember 10-ei mérkőzéshez hasonlóan kizárólag elővételben, a DAB elleni pénteki hazai mérkőzés idején a Pesterzsébet Jégcsarnokban vásárolhatóak meg a vendégbelépők, 1000 forintos egységáron. A jegypénztár egy órával a pénteki találkozó kezdete előtt, 17.00-kor nyit.

A DAB elleni pénteki mérkőzésre egyébként nem csak ezért érdemes kilátogatni, hanem mert a találkozó előtt szurkolóink egy különleges köszöntés részesei is lehetnek. A részletek ITT olvashatóak el.

Csapatunknak rögtön a Derbi másnapján újabb idegenbeli találkozón van jelenése, a Fradi a ligaújonc Hokiklub Budapesthez látogat a Tüskecsarnokba, hétfőn 20.00-tól. A mérkőzést az M4 Sport közvetíti.

A Derbivel szemben erre a mérkőzésre kizárólag a helyszínen, a Tüskecsarnok pénztáraiban válthatóak belépők. Szurkolóink a csarnok minden pénztárát és bejáratát igénybe vehetik.

Jégkorong, Erste Liga, alapszakasz
UTE – FTC-Telekom
Szeptember 23., vasárnap 18.30, Újpesti Jégcsarnok
Jegyek: kizárólag elővételben, a DAB elleni hazai mérkőzés idején, a Pesterzsébet Jégcsarnok jegypénztárában

Hokiklub Budapest – FTC-Telekom
Szeptember 24., hétfő 20.00, Tüskecsarnok
Jegyek: kizárólag a helyszínen, a Tüskecsarnok jegypénztáraiban!
TV: M4 Sport