Jó erőfelmérő

2017. augusztus 24., csütörtök 13:38 | 10 hónapja 23 napja 1 órája 28 perce
Jégkorong-csapatunk Székesfehérváron már a negyedik idei felkészülési meccsét játssza, de először találkozik ligaellenféllel az előszezonban.
Jó erőfelmérő

Jégkorongozóink csütörtök délután Székesfehérvárra látogatnak, ahol 18.00-tól az ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnok C pályáján, zárt kapus mérkőzésen a Fehérvári Titánokkal találkoznak. Ez lesz Greg Lindqvist csapatának negyedik mérkőzése az idei előszezonban, azonban az első, amelyen közvetlen ligaellenféllel csapunk össze (ezt megelőzően egy rövid szlovákiai túrán 5-0-s vereséget szenvedtünk az Érsekújvártól, majd 7-1-re kaptunk ki a Nagytapolcsánytól, viszont nemrég Pesterzsébeten, első idei hazai meccsünkön 4-1-gyel vágtunk vissza az érsekújváriaknak, arról a találkozóról ITT számoltunk be részletesebben).

Éppen ezért ezen a mérkőzésen már körvonalazódhat, hogy hol is tart alaposan kicserélődött, megerősödött keretünk, bár hosszú távú következtetéseket nem szabad levonni a végkimenetelből. Egyrészt azért, mert az eddig az előszezonban egy győzelemmel és egy vereséggel álló fehérváriak keretéből tucatnyian, köztük alapemberek is Svédországban tartózkodnak az U20-as válogatottal, másrészt azért, mert a mieink több okból is alaposan felforgatott sorokkal állnak fel ma este.

„Ez lesz az utolsó előtti mérkőzésünk az előszezonban, de az első, amin ERSTE Ligás ellenféllel, tehát közvetlen riválissal találkozunk. Több játékosunk is betegséggel, vagy kisebb sérüléssel küzd, így egy kicsit változtatnom kell a tervezett sorokon. Ráadásul a távozó Milan Kolena helyére érkezett Preston Shupe sem áll még a rendelkezésemre, pedig ő nagy segítség lenne, hiszen jól ismeri a fehérváriakat. Ennek ellenére akik a jégen lesznek, azoknak ez egy nagyon jó esély a bizonyításra, és a szintlépésre. Komolyan kell vennünk a meccset, hiszen a ligában sem lesznek könnyű ellenfeleink, bárki bármire képes lehet, szóval, izgalmas szezon lesz” – foglalta össze a mérkőzéssel kapcsolatos várakozásait Greg Lindqvist vezetőedző.

Jégkorong, felkészülési mérkőzés
Székesfehérvár, 18.00
Fehérvári Titánok – FTC
A találkozó zárt kapus!