Kezdődik a rájátszás

2017. február 13., hétfő 20:18 | 1 éve 4 hónapja 7 napja 13 órája 44 perce
Kedden a DVTK Jegesmedvék otthonában kezdődik jégkorong-csapatunk negyeddöntője. Greg Lindqvist szerint most következik a hokisok igazi terepe.
Kezdődik a rájátszás

Jégkorong-csapatunk a MOL Liga negyeddöntőjében a címvédő DVTK Jegesmedvék ellen lép jégre. A négy győzelemig tartó párharc első felvonását kedden, Miskolcon vívjuk, míg a párharc első hazai meccsét csütörtökön játsszuk Pestszenterzsébeten. A találkozók jegyinformációit ITT találja.

Az alapszakasz és a tavalyi szezon alapján is a DVTK az esélyes, vezetőedzőnk, Greg Lindqvist ennek ellenére elszántan beszélt az összecsapásról.

„Most kezdődik a legjobb rész egy jégkorongozó számára, hiszen elérkeztünk a rájátszáshoz! A Miskolc végig vezette a tabellát, nem lepődtünk meg, hogy ők választottak ki minket. Ami számottevő, ők 87 gólt kaptak összesen a szezonban és jóval több pénzből tudtak gazdálkodni. Ismét egy Dávid Góliát elleni meccsre számíthatunk! Ennek most a helyzetek blokkolásáról, a befejezett támadásokról, a magabiztos kiállásról és az elvesztett fogakról kell, hogy szóljon, mindezt a csapat érdekeiért! Nincs alibi, a csapatnak együtt kell küzdeni az első perctől az utolsóig. A győzelemről kell, hogy szóljon a holnap este, nem számít, hogy 12-1-re, vagy 1-0-ra nyersz, a lényeg, hogy nyerj!”