Megvan Hardi Richárd visszatérése utáni első gólja!

2018. november 15., csütörtök 13:10 | 3 hónapja 22 órája 7 perce
A súlyos betegségét másodszor is legyőző, a jégkorongot idén újrakezdő Hardi Richárd a Hokiklub Budapest ellen megszerezte visszatérése utáni első gólját - VIDEÓ!
Megvan Hardi Richárd visszatérése utáni első gólja!

Szerda este óta teljes bizonyossággal kijelenthető: Hardi Richárd minden fronton visszatért! Az FTC-Telekom férfi jégkorongcsapatának támadója mint ismeretes, gyógyulása után másodszor is súlyos betegséggel kellett, hogy megküzdjön, ám elképesztő akaraterőről tanúbizonyságot téve ezúttal is legyőzte a halálos kórt. A küzdelmével sokak példaképévé váló játékost jégkorongcsapatunk hűséges törzsszurkolói is meglepték, szerződést hosszabbított, megkezdte a csapattal a felkészülést, visszakerült a meccskeretbe, az elmúlt másfél hónapban pedig egyre javuló játékkal járult hozzá a csapat az Erste Liga történetében soha nem látott sikereihez.

Hardi a Hokiklub Budapest elleni szerdai 6-2-re megnyert mérkőzésen újabb mérföldkőhöz érkezett: belőtte visszatérése utáni első gólját.

Támadónk ezzel a találattal, valamint a mérkőzésen nyújtott teljesítményével kiérdemelte a csapat sárga munkavédelmi kabalasisakját, amelyet minden találkozó után a társak által a mérkőzés emberének választott játékos kap meg. Ricsi a góljáról, és a Fehérvári Titánok elleni pénteki mérkőzésről is beszélt, amelyen zsinórban 19. győzelméért száll harcba férfi jégkorongcsapatunk.